Hou jij geld achter de hand voor als er wat mis gaat?

Hou jij geld achter de hand voor als er wat mis gaat?

Veel Nederlanders leven van maand tot maand en hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. En als een betaalsysteem wordt gehackt, of je computer door Ransomware over wordt genomen, doordat je vergeten bent om de laatste update van Norton uit te voeren. Dan lopen je betalingen die je met de bankpas, creditcard of debitcard hebt gedaan gevaar. Natuurlijk krijg je je geld wel terug maar daar kan een aardig tijdje overheen gaan. In die tijd gaan je betalingen zoals je huur, zorgkostenverzekering e.d. gewoon door. Heb jij een financiële buffer voor dit soort onvoorziene omstandigheden?

Bij een debitcard loop je een zeer gering risico

Omdat je op een debitcard geld stort voordat je er een uitgave mee doet, gaat het in hele uitzonderlijke gevallen om enkele honderden Euro’s maximaal. Begrijp me goed, de kans dat er met een digitaal betaalmiddel zoals een debitcard, creditcard of bankpas gefraudeerd wordt is vrij gering. Maar als het je overkomt dan moet je in de regel wel enkele weken tot 1,5 maand op je geld wachten. Maar zeker is dat je het terug krijgt, dat is in Nederland gelukkig bijzonder goed geregeld.

De debitcard voorkomt geldzorgen

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn mensen door een creditcard te gebruiken behoorlijk in de financiële problemen terecht gekomen. Men wil doodeenvoudig geen creditcard meer, en van het lenen van geld is men dus teruggekomen.
Veel liever kiezen we voor de veilige debitcard, waarbij we van tevoren geld op de kaart storten en zo ook nog eens bewuster met ons geld omgaan en bovendien hebben we via de handige Viabuy App 100% controle over ons geld.

Onbeperkte mogelijkheden met je Viabuy debitcard

Met je Viabuy debitcard heb je onbeperkte gebruiksmogelijkheden. Bovendien wordt er aan jouw persoonlijke kaart een gratis IBAN bankrekening toegekend.
Weet dat je voor een debitcard zonder dat je inkomen wordt getoetst altijd in aanmerking komt, ongeacht je leeftijd en financiële achtergrond.
Zo kan je ook voor je minderjarige kinderen een debitcard aanvragen.

Reactie plaatsen