Hoge verborgen kosten als je een vliegreis boekt vang je op met de debitcard
Prijzen
Prijzen
0

Hoge verborgen kosten als je een vliegreis boekt vang je op met de debitcard

0

Als je een vliegreis boekt dan heb je te maken met hoge verborgen kosten. Veel vliegtuigmaatschappijen houden zich niet aan de regels. Vanaf 2013 is de regelgeving verandert dat vliegtuitgmaatschappijen de vliegbelastingen en de reserveringskosten duidelijk moeten vermelden. Dat is nog steeds niet het geval. Even snel een vliegreis boeken is er dus niet meer bij. Neem als je gaat boeken op internet heel goed de voorwaarden door en kijk goed hoe het zit met de reserveringskosten en de vliegbelastingen en de kosten voor extra bagage. Nog vaak worden deze kosten niet direct in de prijs opgenomen.

Voor als het je toch overkomt

Als het je toch overkomt, dat je uiteindelijk teveel voor je hele vliegreis betaald hebt met je Mastercard, dan dien je natuurlijk eerst een claim bij de vliegtuigmaatschappij in. Haalt dit niks aan vorder dan de kosten terug via Mastercard. Of je nou met de Mastercard debitcard of met de Mastercard creditcard hebt betaald Mastercard staat ten alle tijden garant als jij bent benadeeld door de maatschappij waar jij je vliegreis hebt geboekt.

Debitcard of creditcard

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard waarmee je geen geld leent, maar vooraf geld op de kaart stort. Daarna kan je er pas een betaling mee doen. Dit is handig want je kan zo alleen maar geld uitgeven wat je echt hebt. Via een IBAN bankrekeningnummer welke je bij je Viabuy debitcard ontvangt kan je heel makkelijk geld op je kaart storten zowel via internetbankieren als via een kasstorting.
Dit is een eigenschap welke creditcards niet hebben en bovendien leen je bij een creditcard geld en moet je maar afwachten of je aan het eind van de maand voldoende geld beschikbaar hebt om de lening op tijd af te lossen.
Reden genoeg om direct een debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorie├źn