Hoe hou je tijdens de Coronacrisis 100% controle over je geld?

Hoe hou je tijdens de Coronacrisis 100% controle over je geld?

Ik kan me voorstellen, dat je tijdens de Coronacrisis onzeker kan zijn over je inkomen. Gelukkig kan ik je adviezen geven hoe je met de debitcard, ook in tijden van Corona, 100% controle kan houden over je geld.

Ook in Coronatijd geen geldzorgen

Ook in de Coronatijd kan je beter met de veilige debitcard afrekenen, dan met contant geld. Redenen kunnen zijn, dat je door de debitcard te gebruiken, niet besmet kan raken met Corona, maar anderen kan je ook niet besmetten.
Een andere reden is dat je door de debitcard te gebruiken, ook in de spannende Coronatijd, goed overzicht houdt in je geldzaken.
Dit komt omdat je bij de veilige debitcard eerst geld op de kaart moet storten voordat je ermee af kan rekenen. Zo kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt.

Kan je ook een creditcard gebruiken?

Het is zeer onverstandig om een creditcard te gebruiken, daar je met een creditcard geld leent en zonder erg veel geld uit kan geven. Hetgeen in de tijd dat Corona heerst zeer onverstandig is, want misschien heb je inkomensverlies omdat je vanwege Corona je werk niet uit kan voeren. Zodoende moet je goed opletten wat je uitgeeft. Het kan opeens zo zijn dat je minder te besteden hebt. En zoals gezegd, geef je met een debitcard, doordat je bewust geld op de kaart stort, nooit meer uit dan je werkelijk hebt.
Reden genoeg om direct te kiezen voor een debitcard>>>

Reactie plaatsen