Het is heel hard nodig dat iedereen de debitcard gaat gebruiken
Debitcard
Debitcard
0

Het is heel hard nodig dat iedereen de debitcard gaat gebruiken

0

Vanmorgen las ik een artikel op Nu.nl over dat veel kinderen in armoede leven, wel honderduizenden kinderen leven in Nederland in armoede. Het is erg hard nodig, dat ook deze groep de debitcard gaat gebruiken. Met de debitcard had dit namelijk voorkomen kunnen worden.

Om leren gaan met geld

Het is nou eenmaal zo dat niet iedereen van zijn ouders heeft geleerd om goed met geld om te gaan. En als je dan later zelf kinderen krijgt en je moet dan een gezin financieel gaan onderhouden, dan kan het wel eens heel lastig worden. De resultaten kan je nalezen in het artikel van Nu.nl

Wat is de oorzaak?

Zoals ik net al zei, kan de oorzaak zijn, dat je niet hebt geleerd om goed met geld om te gaan. Maar ook zijn de lagere inkomensgroepen erg kwetsbaar, omdat zij bijvoorbeeld niet het iq hebben om bepaalde dingen goed te begrijpen. Leren omgaan met geld is niet makkelijk. Sommigen hebben het in de vingers en anderen weer niet. Maar gelukkig is er de debitcard die jou uit de problemen kan helpen.

Het is nooit te laat om de debitcard te gaan gebruken

Ook als je financieel gezien in zwaar weer zit, dan kan de debitcard jou altijd nog uit de fianciële problemen helpen.
Je leven zal weer leuk worden en je kinderen kunnen weer aan de sociale dingen zoals feestjes en schoolreisjes mee gaan doen. Ze kunnen net zoals hun klasgenootjes op voetbal.

Hoe werkt dat dan met de debitcard?

De debitcard is een vooraf oplaadbare betaalkaart waarmee je dus alleen maar geld uit kan geven wat je echt bezit. Ook al heb je maar €10 aan het eind van de maand over dan kan je die €10 op je debitcard storten en daar bijvoorbeeld een boodschap mee doen.
Door dit prachtige systeem kom je nooit geld te kort.
Klik hier om jouw persoonlijke debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën