Goed omgaan met je geld doe je met de Debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Goed omgaan met je geld doe je met de Debitcard

0

De basisprincipes hoe je goed met je geld om kan gaan, komt voort uit te tijd, dat men geen geld leende, maar alleen maar geld uitgaf wat er werkelijk in je portemonnee zat. Dit is zoals mijn ouders het aan mij hebben geleerd. Met de opkomst van de Eurocheques en later de digitale betaalmiddelen moet je sterk in je schoenen staan, en bovendien heel goed weten wat je waaraan uit kan geven. Tegenwoordig komen er veel dingen op ons af, waardoor het steeds moeilijker is geworden om je geldzaken goed te overzien.

De debitcard kan je helpen

De debitcard kan je helpen om 100% controle over je geldzaken te verkrijgen. Dit komt omdat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een betaling mee kan doen. Je kan dus alleen maar geld uitgeven wat je werkelijk hebt.

Nooit meer in de schulden?

Door een debitcard te gebruiken in plaats van een creditcard voorkom je dat je in de schulden terecht gaat komen. En juist nu in deze moeilijke Coronatijd, is het enorm belangrijk om je geldzaken voor 100% te overzien. En gelukkig kan dat met de debitcard.

De vele toepassingen van de debitcard

De debitcards die er op deze website worden aangeboden, beschikken minimaal over de toepassingsmogelijkheden van de creditcard. Zo kan je met een debitcard een auto huren, en de borg dus vooraf op de kaart storten.
Ook kan je vliegtickets met de debitcard reserveren, en wereldwijd afrekenen in elke Horecagelegenheid.
Bovendien reken je online in elk werelddeel af met de debitcard.

Komt iedereen in aanmerking voor de debitcard?

Ja, iedereen komt in aanmerking voor de debitcard. Omdat er geen lening wordt afgesloten, hoeven er ook geen financiƫle gegevens te worden overlegd. Zodoende kan iedereen de kaart aanvragen.

Reacties
Categorieƫn