Geld overboeken naar je ASR internetspaarrekening
in Sparen

Geld overboeken naar je ASR internetspaarrekening

Op 10 Februari 2017 is in het nieuws dat ASR de rente op haar internetspaarrekeningen gaat verhogen.
Met je Viabuy debitcard is het nu mogelijk om gereserveerde bedragen (die je bij nader inzien niet nodig had, voor bepaalde uitgaven) door te boeken naar je ASR internetspaarrekening.
Dit doe je door het IBAN bankrekeningnummer van je Viabuy debitcard te koppelen aan je ASR internetspaarrekening.

Wil je die ene uitgave wel doen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een uitgave had gepland, maar dat die uitgave om wat voor reden dan ook niet doorging. Bijvoorbeeld: het artikel wat je zo graag wilde hebben was niet meer leverbaar.

Een unieke bankrekening

Door de aanschaf van de Viabuy debitcard beschik je over een unieke bankrekening. Deze kan je naast het overboeken van je spaargeld ook benutten door er je rekeningen en je automatische incasso’s mee te voldoen. Deze bankrekening vervangt je reguliere bankrekening. Je bespaart dus op bankkosten.

Makkelijk je debitcard opwaarderen

De Viabuy debitcard kan je makkelijk opwaarderen met behulp van de bijbehorende IBAN code. Dit is makkelijk als je onderweg ontdekt dat je wat wil kopen, maar je niet genoeg contant geld bij je hebt.
Met je Smartphone kan je namelijk direct de Viabuy debitcard opwaarderen.

Kan ik overal betalen met de debitcard

Ja, met Viabuy’s debitcard kan je werkelijk overal afrekenen. Het maakt niet uit of je in Nederland of in een ander land bent. Zelfs in Amerika, Azië en Australië kan je afrekenen met de Viabuy debitcard. Ook afrekenen in vreemde valuta zoals Amerikaanse- of Australische Dollars is geen probleem.

Wat zijn voordelen van de Viabuy debitcard?

Voordelen van een debitcard is dat je de uitgaves goed kan overzien. Dit komt omdat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven.
Daarnaast bied de debitcard je veel betaalcomfort.
Reden genoeg om de kaart aan te vragen.

viabuyinformatie

Reactie plaatsen