Gebruik de debitcard ook in onzekere tijden
economie
economie
0

Gebruik de debitcard ook in onzekere tijden

0

Juist in onzekere tijden, zoals nu tijdens de Coronacrisis, is het nog belangrijker om je debitcard regelmatig te gebruiken. Juist omdat je op de debitcard eerst je eigen geld moet storten voordat je ermee af kan rekenen, overzie je jouw geldzaken voor de volle 100%. En bovendien kan je met een debitcard al je geldzaken regelen. Dit is een groot voordeel boven een creditcard, daar de mogelijkheden van een debitcard veelzijdiger zijn, dan die van een creditcard, doe je er goed aan om een debitcard aan te schaffen.

Al je bankzaken kan je met de debitcard regelen

Wat veel mensen nog niet weten is dat je met een debitcard al je bankzaken kan regelen. Dit komt omdat er een IBAN bankrekening aan je debitcard is gekoppeld. Zo kan je alleen maar uitgeven wat er op je debitcard is gestort. Zo weet je zeker dat je niet rood kan komen te staan en niet in de schulden terecht kan komen. Bovendien kan je via de Debitcardapp of via je persoonlijk online  beveiligde inlogomgeving altijd en overal zien hoe je er financieel voor staat.

Een veilig betaalmiddel op internet

De debitcard is een veilig betaalmiddel op internet. Met name de N26 You en de Metal debitcards bieden een zeer uitgebreide aankoopbescherming. En wat bijzonder interessant is dat je de debitcard kan gebruiken als een creditcard, dat wil zeggen dat je met een debitcard beschikt over enorm uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

Bijzonder uitgebreide gebruiksmogelijkheden van de debitcard

Zeker nu ten tijde dat er veel mensen op vakantie gaan, is een debitcard een fijn betaalmiddel. Je kan er je vliegreis mee boeken op internet, maar ook kan je met de debitcard een auto huren en uiteraard kan je onderweg tanken of je electrische huurauto opladen en makkelijk afrekenen met je debitcard.
Natuurlijk kan je de debitcard ook gebruiken om op internet allerlei aankopen te doen of bijvoorbeeld een Netflix of Prime abonnement af te sluiten. Je kan jouw debitcard zo instellen dat er maandelijks geld van je debitcard wordt geïncasseerd zijnde je abonnementskosten. Ook je sportabonnement regel je op dusdanige wijze.

Ter plekke afrekenen met je debitcard

Ook kan je onderweg afrekenen met je debitcard, zoals in Hotel, restaurant of in een dierentuin of pretpark. De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Voor meer informatie over de mogelijkheden klik je hier>>>

Reacties
Categorieën