Fraude in betalingsverkeer met 43% afgenomen
Debitcard
Debitcard
0

Fraude in betalingsverkeer met 43% afgenomen

0

Fraude in het betalingsverkeer is volgens een recent bericht van nu.nl met 43% afgenomen. Een grote boosdoener zijn de banktransacties doordat er nog geregeld een verkeerde combinatie van bankrekenng en de daarbij behorende tenaamstelling wordt gebruikt.

IBAN naamcontrole

Banken zullen om fraude nog meer te voorkomen in de loop van dit jaar een IBAN naamcontrole in gaan voeren. Tot die tijd zal je op zoek moeten gaan naar een veiliger systeem.

Bij een debitcard staat Mastercard garant

Steeds meer wordt bekend dat je bij de Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening cadeau krijgt. Naast de betalingen die je met de kaart
zowel op internet als daarbuiten kan doen kan je tevens al je rekeningen en je automatische incasso’s ermee voldoen. En aangezien Mastercard garant staat voor het geval er iets mis mocht gaan hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken.

Is het handig om met iDEAL af te rekenen?

Zoals al in andere blogs gezegd loop je risico als je met iDEAL afrekent. Je aankopen zijn met iDEAL namelijk niet verzekerd en de banken voeren veelal geen controles hierop uit. Reden genoeg om gebruik te maken van een veiligere betaalmethode. De Viabuy debitcard beschikt daarover.
Bestel daarom direct de Viabuy debitcard>>>

Reacties
Categorieën