Extra kosten in jouw financiële wereld
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Extra kosten in jouw financiële wereld

0

Vandaag las ik in de krant dat veel mensen zich laten verleiden door de makelaar om een huis te kopen zonder ontbindende voorwaarden inzake het rond krijgen van hun financiering. In het geval van het niet rond krijgen van de financiering moeten zij 10% aan kosten betalen. Dat kan behoorlijk veel geld betreffen. Stel je wil een huis kopen van €300.000 en je krijgt je financiering niet rond, dan moet je aan onnodige kosten €30.000 aftikken.

Onnodige kosten in jouw financiële wereld

In jouw financiële wereld is je woongenot slechts een van de stappen die je moet maken met betrekking tot alles wat jouw persoonlijke leven betreft.
Je begrijpt dat vrijwel alles wat je doet en wat je wil gaan doen ,dat daar ten alle tijden een financiële waarde aan vast zit.
Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: als je naar de bioscoop of naar een voetbalwedstrijd toe gaat, of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.
Maar ook als je thuis bent, dan heb je te maken met je tv- en je internetontvangst. Voor een snelle verbinding moet je meer geld neerleggen, dan voor een langzame verbinding.
Aan deze keuzes zijn kosten verbonden. Al deze kosten zal je moeten bewaken, hier kan je een handig hulpmiddel goed bij gebruiken. Zo’n handig hulpmiddel is een debitcard.
Want stel dat je jouw kosten niet goed bewaakt, dan krijg je te maken met onnodige kosten in jouw financiële wereld. Denk er maar aan dat je rood kan komen te staan bij je bank.
Gelukkig is de debitcard er en die voorkomt dat je rood komt te staan bij je bank.

Met de debitcard overzie je al je geldzaken

Met de debitcard van N26 kan je jouw geldzaken goed overzien. Dit komt omdat van elke transactie die je doet, dat je altijd ter plekke met je Smartphone, in een soort van app je geldzaken veilig in kan zien. Je vind daar je actuele saldo, maar ook alle transacties die je gedaan hebt vindt je er terug.

Reacties
Categorieën