Debitcards hebben extreem veel mogelijkheden
Debitcard
Debitcard
0

Debitcards hebben extreem veel mogelijkheden

0

Opvallend is dat de beste debitcards extreem veel mogelijkheden hebben. Vaak zijn de mogelijkheden uitgebreider dan bij creditcards. Neem nu de N26 Metal debitcard. Deze debitcard beschikt over enorm veel dekkingen.
In de eerste plaats beschikken de N26 debitcards over een dekking van het depositogarantiestelsel. Dit betekent dat de eerste 100.000 volledig is gedekt.
Daarnaast heeft deze debitcard als extra een belangrijke dekking inzake het eigen risico van een huurauto. Het eigen risico wordt ingeval van een schade altijd vergoed door N26.

360 dagen aankoopbescherming

De N26 debitcards beschikken over 360 dagen aankoopbescherming. Dat betekent dat alle aankopen die je met de N26 debitcard doet, dat je recht hebt op 100% vergoeding als er iets aan het product mankeert, voordat het jaar is verstreken. Maar ook als je iets op internet bestelt en het komt niet aan, dan krijg je je geld volledig terug.

Reis- en ongevallendekking

Ook heb je bij de N26 Metal debitcard een reis- en ongevallendekking. Mocht je bagage of waardevolle spullen tijdens je reis beschadigd of zoek raken dan krijg je de waarde volledig vergoedt. Ook als er persoonlijke spullen tijdens je reis of verblijf gestolen worden, dan kom je voor 100% vergoeding in aanmerking.

Een gratis bankrekening bij je debitcard

De beste debitcards die op deze website worden aangeboden zoals die van Viabuy en die van N26 beschikken over een gratis bankrekening. Dat betekent dat iederen geld op die bankrekening kan storten. Jij kan dat zelf doen, maar ook je partner of een zakenrelatie. Deze boekingen zijn bijzonder snel op je debitcard bijgeschreven. Ook in het geval van een overboeking vanuit Amerika. Er zijn situaties bekend waarbij Nederlanders of Belgen werken voor een bedrijf in Amerika. En die werkgevers boeken dan geld over op jouw Viabuy of N26 debitcard. De bedragen zijn altijd binnen 1 dag op jouw debitcard bijgeschreven. En de kosten zijn aanzienlijk lager dan in het geval een overboeking via een reguliere bank plaatsvindt.

De mogelijkheden van de debitcards zijn onbegrensd

Waarschijnlijk heb je al begrepen dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Vanuit elk land en elk werelddeel is jouw debitcard op te waarderen en uiteraard kan je ook geld sturen naar elk willekeurig persoon. Dit gebeurt of via de IBAN bankrekening of via correspondent banking. Deze laatste is de corresponderende bank in het buitenland en er wordt dan veelal een tussenrekening gebruikt.

Zijn de mogelijkheden van de debitcards ook onbeperkt?

Ja, kijk maar bovenaan in de blog dan kan je zien dat er per debitcard 100.000 Euro is gedekt door de Nederlandse bank. In het geval van de N26 Metal debitcard is het geld gedekt door de Duitse bank en dit is vergelijkbaar met het Nederlandse Financiƫle garantiestelsel.
En ook qua gebruiksmogelijkheden is er geen enkele beperking. Ik zal er hieronder een aantal beschrijven.

Audio- en video streamingsdiensten

Vandaag de dag zijn Audio- en Videodiensten erg populair. Denk maar aan Disney+ Netfliex, Apple Music en Deezer. Om er even een paar te noemen. Deze diensten kan je registreren met de debitcards die op deze website aangeboden worden.

Aankopen doen in webshops

In populaire webshops zoals Amazon kan je ook met de debitcard afrekenen. Je maakt een persoonlijk account aan bij de desbetreffende webwinkel en voert bij Mastercard creditcard je debitcardnummer in en de csv code, gevolgd door de vervaldatum van je debitcard. Doorgaans zijn de debitcards 3 jaar geldig. Weet wel dat je debitcards elke maand op kan zeggen.
Overigens kan je ook een abonnement nemen op Amazon Prime voor de spannendste en leukste films en series. Het kost je maar 6 euro per maand. En aangezien je toch al een Amazon account had aangemaakt, hoef je jouw debitcardgegevens niet nog een keer in te voeren.

Kopen op locatie

Ook in warenhuizen, of andere fysieke winkels kan je met de N26 of Viabuy debitcard afrekenen. Voorwaarde is dat er voldoende saldo op de kaart moet staan. Maar zoals je inmiddels weet kan je eenvoudig opwaarderen via elke IBAN bankrekening. Ook onderweg is het zo met je mobiel gerealiseerd.
Uiteraard kan je ook bij benzinestations, op tolwegen en in hotel en restaurant met je debitcard betalen.

Cashback bij Booking.com

Als je met de N26 debitcard afrekent bij het bestellen van een vakantie bij Booking.com dan kan je rekenen op een korting tot 10% per bestelling. Je moet natuurlijk wel met je N26 debitcard afrekenen.

Meer weten

Ik kan me heel goed voorstellen dat je na het lezen van deze belangrijke informatie meer wil weten over de beste debitcards.
Klik hier voor meer informatie>>>

Reacties
Categorieƫn