De Weststein prepaid Mastercard Debitcard

Recentelijk ontdekte ik de Weststein Prepaid Mastercard met interessante mogelijkheden voor als je bijvoorbeeld geen vast inkomen hebt, maar wel een creditcard wil. De Weststein card is namelijk wel een creditcard, namelijk een die vooraf oplaadbaar is. Dus eigenlijk is het een debitcard waarbij BKR-controle niet aan de orde is.
Met een debitcard leen je namelijk geen geld, wat bij de traditionele creditcard wel het geval is. Bij de traditionele creditcard bouw je bij elke uitgave die je doet schuld op. Er is gebleken dat door het gebruiken van een creditcard al heel veel mensen in de financiële problemen terecht zijn gekomen. Bij een debitcard daarentegen leen je geen geld en kan je alleen maar geld uitgeven wat je werkelijk bezit.
Zo kan je via elke bankrekening geld oo de Weststein debitcard storten. Bovendien ontvang je bij de Weststein debitcard een IBAN bankrekening. Deze bankrekening is aan je Weststein debitcard gekoppeld.
Ik moet hier wel een belangrijke kanttekening bij plaatsen. Het storten van tegoeden op de Westsein card is beperkt. Er mag niet meer dan €250 op de kaart staan.
Voor onbeperkte opwaardeermogelijkheden middels IBAN verwijs ik je naar de Viabuy debitcard.

Gebruik de Weststein debitcard alsof het een creditcard is

Zoals gezegd kan je de Weststein debitcard gebruiken alsof het een creditcard is. Je hebt dus met de Weststein card dezelfde mogelijkheden als bij een creditcard. Zo kan je onder andere een Netflix abonnement met de Weststein debitcard afsluiten, je restaurant- en je hotelrekening ermee voldoen, een vakantie op internet ermee reserveren, en bij de Lidl en Jumbo kan je de boodschapen ermee betalen.

Westein prepaid Mastercard debitcards voor je minderjarige kinderen

Als je kinderen 13 jaar of ouder zijn dan kan je maximaal als je eenmaal de hoofdkaart hebt ontvangen 2 extra kaarten voor je kinderen bestellen. Zo kan je de Weststein debitcard als zakgeldkaart gebruiken. Bovendien hou jij als ouder het overzicht en kan je via het hoofdaccount exact zien wat je kinderen met hun geld doen.

De Weststein debitcard is een leuke debitcard met veel mogelijkheden

Wat de mogelijkheden zijn van de Weststein debitcard heb ik reeds hierboven aangegeven. Interessant is dat de Weststein debitcard geen aanschafkosten kent. Let op: Je betaalt op jaarbasis wel 12 Euro aan gebruikskosten. Door deze constructie is de Weststein debitcard wel een van de goedkoopste debitcards.
Let op: dat er slechts €250 per maand op de kaart mag staan.
Heb je daar voldoende aan klik dan hier om de Weststein card aan te vragen.

Uitgebreide oplaadmogeljkheden via elke IBAN bankrekening

Ik kan me heel goed voorstellen dat je met €250 per maand weinig kan. Dat is de reden dat de Westeincard zo goedkoop is. Ik adviseer je als je een Mastercard debitcard wil voor je vakantie, bijvoorbeeld om een auto te huren, om te gaan voor de Viabuy debitcard.
Deze kaart beschikt over bijzonder uitgebreide opwaardeermogelijkheden en bovendien is er geen bovengrens voor de op te waarderen bedragen.