De waarde van je cryptocoins en effecten stel je veilig op de Viabuy debitcard
beleggen
beleggen
0

De waarde van je cryptocoins en effecten stel je veilig op de Viabuy debitcard

0

De Viabuy debitcard is perfect om resultaten uit beleggingen in cryptocoins, vreemde valuta, en effecten veilig te stellen.
Het werkt als volgt: Vanaf de IBAN rekening die je bij de Viabuy debitcard ontvangt kan je de handelsrekening ( deze krijg je van de Broker als je een account aanmaakt) opladen.
Uiteraard heb je bij de Viabuy debitcard ook nog veel andere opwaardeermogelijkheden zoals iDEAL en Bancontact.

De werking van een debitcard

Om te begrijpen hoe een debitcard werkt, de volgende uitleg. Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Het is een creditcard waarbij je geen geld leent, maar wel alle gebruiksmogelijkheden hebt van een echte creditcard.
Bij een echte creditcard leen je geld. Je hebt een bepaald krediet.
Als je aktief gaat beleggen in Cryptocoins of effecten, dan kan een positief resultaat de maximale kredietruimte overstijgen, zodoende dat je op zoek moet naar een oplossing waarbij dit niet het geval is. Voordat ik hier verder op in ga, eerst meer over de beleggingen in Cryptocoins, effecten en de termijnhandel in grondstoffen.

Is handelen op internet veilig?

Belangrijk om mijn uitleg te vervolgen is om je eerst te vertellen of het wel veilig is. Je doet er verstandig aan om zeer grondig onderzoek te doen. Denk eerst na wat je interesse heeft en vervolgens ga je op zoek naar…. laten we bijvoorbeeld zeggen koffie of wijn.
Waarschijnlijk vind je een van de twee erg lekker en wil je daar meer over weten, voor je de beslissing neemt of je daar in wil gaan beleggen.
Of je nou in Cryptocoins of aandelen, of wat dan ook gaat handelen, het allerbelangrijkste is … gebruik alleen geld wat je echt kan missen. Maar ik adviseer je ook .. wees voorzichtig, want je kan ook heel veel geld verliezen.

De veilige debitcard

Waarschijnlijk heb je reeds begrepen dat een debitcard een bijzonder veilig betaalmiddel is. Je leent geen geld, maar kan alleen maar geld uitgeven wat je werkelijk hebt.
Ook interessant is dat je met Viabuy debitcards kan doelsparen. Je mag zoveel kaarten aanvragen als je zelf wil. Zo kan je op elke kaart, welke gekoppeld is aan een afzonderlijke IBAN bankrekening, via die bankrekening de kaart opwaarderen. Bijvoorbeeld elke debitkaart voor een ander beleggingsdoel.

Onbeperkt en op allerlei verschillende manieren opwaarderen

De Viabuy debitcard leent zich ervoor om onbeperkt op te waarderen, en op allerlei verschillende manieren. Zo kan er in landen waar bepaalde betaalsystemen/opwaardeermethodes niet beschikbaar zijn altijd op een alternatieve manier worden opgewaardeerd.

Reacties
Categorieën