De Viabuy debitcard is het ideale betaalmiddel voor op de internationale huurwoningmarkt
Veilig Betalen
Veilig Betalen
0

De Viabuy debitcard is het ideale betaalmiddel voor op de internationale huurwoningmarkt

0

Vandaag las ik in het nieuws dat als je internationaal een woning wil huren dat je dan heel makkelijk af kan rekenen met een creditcard. Nu is een creditcard een onveilig betaalmiddel, vanwege de simpele reden dat je geld leent, en door de tijd heen geen goed overzicht over je financiën hebt. Ik zal je uitleggen hoe het werkt.

Met een creditcard leen je geld

Zoals ik je al vertelde leen je met een creditcard geld. Op het moment dat je een betaling met je creditcard doet, realiseer je je meestal niet, dat er nog andere kosten zijn die automatisch van je bankrekening geïncasseerd gaan worden, zoals je huur en je energie. Zo kan het je dus overkomen dat je de creditcardrekening aan het eind van de maand niet kan voldoen en dat er door de creditcardmaatschappij een hoge boete in rekening wordt gebracht.
Dit is erg vervelend, maar gelukkig is er een betaalmiddel waarbij je dat probleem niet hebt.

Met de debitcard ga je bewuster met je geld om

De debitcard is een betaalmiddel waar je eerst een eigen tegoed op moet storten voordat je er werkelijk mee af kan rekenen. Gelukkig kan je dit betaalmiddel ook inzetten als je via een grote partij zoals housinganywhere.com internationaal een woning wil huren. Dit kan handig voor studenten zijn, maar ook als je bijvoorbeeld voor je vakantie en woning wil huren.
Reden genoeg om direct de Viabuy debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën