De Viabuy debitcard is bijna gratis
Viabuy
Viabuy
2

De Viabuy debitcard is bijna gratis

2

Gezien de vele mogelijkheden die je hebt met de Viabuy debitcard, waaronder een volledige bankrekening, kan je stellen dat de Viabuy debitcard bijna gratis is.

Een volwaardige bankrekening

Bij je Viabuy debitcard krijg je een volwaardige bankrekening cadeau. Je kan het beschouwen als een betaalrekening, net zoals dat je een betaalrekening kan hebben bij bijvoorbeeld de Rabobank of de ING.
Je kan er dus al je bankzaken mee regelen. Zoals het betalen van al je facturen, ook je maandelijkse betalingen voor zaken zoals je huur en je energierekening kan je automatiseren middels een automatische incasso.
Ook het betalen van je acceptgiro’s behoort tot de mogelijkheden.
Maar ook kan je geld van je Viabuy bankrekening overboeken naar elke andere bankrekening en uiteraard kan je vanaf elke bankrekening geld op je Viabuy debitcard storten. Je debitcard is namelijk gekoppeld aan jouw persoonlijke Viabuy bankrekening.

Waarom een debitcard?

Je kiest voor een debitcard omdat je door het regelmatig gebruiken van de kaart bewuster geld uitgeeft dan dat je voorheen deed. Dit komt omdat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven.
Je heb dezelfde mogelijkheden als bij een creditcard. Een creditcard heeft als nadeel dat je geld leent en je uitgaven moeilijk overziet.
Een creditcard kan je diep in de schulden doen belanden, hetgeen je met een debitcard nooit zal overkomen.

Gebruik debitcard als creditcard

Zoals gezegd heb je met een debitcard dezelfde mogelijkheden als met een creditcard. Je kan er dus alles mee doen wat je ook met een creditcard kan doen. Sterker nog, je kan er meer mee doen dan met de creditcard die beschikt over de meest uitgebreide mogelijkheden.
Hierbij kan je denken aan het contant opwaarderen van je debitcard bij Western Union en het Grenswisselkantoor. Ook bij jou in de buurt vind je een kantoor waar je kasgeld op je debitcard kan storten.
Ook kan je debitcard onbeperkt opwaarderen, iets wat bij een creditcard onmogelijk is.
Anders gezegd: bij een debitcard geniet van je de voordelen van een creditcard en niet van de nadelen.
Brestel daarom nu de Viabuy debitcard>>>

Reacties
Categorieën