De N26 You debitcard biedt meer financiële zekerheid
in N26

De N26 You debitcard biedt meer financiële zekerheid

Vandaag de dag willen steeds meer mensen een debitcard in plaats van een creditcard. Daar heeft N26 goed op ingespeeld door een nieuwe debitcard uit te geven, namelijk de N26 You debitcard.
In debitcardland is het vrij nieuw dat debitcards gedekt zijn door meerdere verzekeringen. Het is erg interessant als je toch een debitcard aan wil schaffen om dan ook eens te kijken naar de N26 You debitcard met aankoopbescherming, zoals we dat van de allerduurste creditcard gewend zijn. Nou is een creditcard een betaalmiddel dat door steeds meer mensen ontweken wordt.

Liever rekenen we af met een debitcard

Aangezien je door een creditcard te gebruiken geld leent en al vrij snel het overzicht in je creditcarduitgaves uit het oog verliest, is een debitcard een bijzonder interessant betaalmiddel. Bij een debitcard, en dus ook bij de N26 You debitcard, stort je vooraf geld op de kaart en vervolgens kan je er overal ter wereld mee afrekenen. En het interessante aan de N26 You debitcard is dat al je financiële transacties, maar ook je aankopen beschermd zijn tegen verlies, diefstal en incompleetheid van de zending.

Ander voordeel van de N26 You debitcard

Net zaals dat Mastercard bij haar creditcards priceless deals heeft, dat wil zeggen speciale acties met hoge kortingen, heeft de N26 You debitcard dat ook. Hierbij kan je denken aan kortingen op vliegreizen, korting op vakantiebungalows, maar ook kan je korting krijgen bij N26 You als je met de debitcard populaire producten aanschaft.

Een geweldige debitcard

Inmiddels heb je begrepen dat steeds meer mensen graag met hun N26 You debitcard afrekenen. Naast de speciale acties van de N26 You Mastercard debitcard en de aankoopbescherming heb jij als eigenaar van jouw persoonlijke N26 You debitcard een bij de kaart inbegrepen reis- en annuleringsverzekering en verzekering voor als er iets met je mobiele telefoon gebeurt.
Reden genoeg dus om de N26 You debitcard direct aan te vragen.

Reactie plaatsen