De N26 Metal debitcard met doorlopend speciale acties
in N26

De N26 Metal debitcard met doorlopend speciale acties

De N26 Metal debitcard is in de metallic kleuren zwart, grijs, en rose verkrijgbaar en geeft jou de gelegenheid om voor veel extra kortingen in aanmerking te komen. Regelmatig zijn er leuke acties zoals hoge kortingen op vliegreizen, en kortingen bij Disneyland Parijs bijvoorbeeld.
Dit is een leuk voordeel naast de vele andere voordelen die je met de N26 Metal card hebt.

Andere voordelen van de N26 Metal card zijn:

 • Verzekering als je jouw bagage onderweg kwijt raakt
 • Verzekering als je vliegtuig meer dan 4 uur vertraging heeft
 • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering
 • Verzekering medische kosten bij een ongeval in binnen- en buitenland
 • Verzekering Afkoop Eigen Risico bij Aanrijdingsschade met een huurauto
 • Verzekering diefstal bij geldautomaten
 • Verzekering Diefstal of beschadiging van je Mobiele Telefoon

Uiteraard zijn dit slechts enkele voordelen van deze bijzondere debitcard.

Het voordeel van de debitcard zelf

Elke debitcard heeft het bijzondere voordeel dat je geen geld leent. Hierdoor kom je altijd in aanmerking voor een debitcard. Er vindt geen financiële controle plaats. Hierdoor heb je de debitcard altijd binnen een paar dagen in huis.
Het grote verschil met een creditcard is dat je geen geld leent, maar je hebt wel dezelfde mogelijkheden als bij de traditionele creditcard.

Nog een belangrijk voordeel van de N26 Metal debitcard is je gratis IBAN bankrekening

Gelijk bij het aanvragen van je N26 Metal debitcard open je een gratis bankrekening. Al het geld dat je op die bankrekening stort is meteen op je debitcard bijgeschreven. Op deze manier kan iedereen zowel via internetbankieren als door een kasstorting bij elk grenswisselkantoor, of Western Union agentschap, direct geld op jouw persoonlijke N26 Metal debitcard geld storten. Er is dus geen enkele beperking.

Wereldwijd betaalgemak met de N26 Metal debitcard

Zoals gezegd kan je de N26 Metal debitcard gebruiken alsof je een echte creditcard in handen hebt. Zo geniet je van de voordelen van je persoonlijke N26 Metal debitcard. Je gaat bewuster met je geld om. Dit komt omdat je eerst je eigen geld op de kaart moet storten, voordat je er een betaling mee kan doen.
Daarnaast geniet je van de enorme korting van de diverse acties. En bovendien is de N26 debitcard de enige die Google Pay & Apple Pay ondersteunt
Reden genoeg om direct de N26 kaart aan te vragen.

N26 Metal card

Misschien wil je eerst nog meer info, lees dan rustig verder.

Jouw betaalmogelijkheden met de N26 Metal debitcard reiken over alle grenzen heen

Dat je met alle N26 Metal debitcards beschikt over oneindige mogelijkheden zal jou inmiddels wel duidelijk zijn. De N26 debitcards worden al jarenlang door een van de grootste internetbanken in combinatie met Mastercard uitgegeven.
Dit betekent dat al wat er op de N26 Metal debitcard staat gedekt is door het depositogarantiestelsel. Met andere woorden: Zowel het (positieve) saldo als alle transacties die er op de N26 Metal debitcard worden gedaan zijn tot een bedrag van €100.000,- gedekt.
Nu is die €100.000,- natuurlijk niet “over alle grenzen” maar het is toch voor de meesten onder ons een aanzienlijk bedrag, waar lang niet iedereen over beschikt. En heb je meer nodig? Schaf dan simpelweg een tweede N26 Metal debitcard aan.
Naast het financiële deel wat uiteraard enorm belangrijk is, ga ik hier de onbegrensde mogelijkheden met je bespreken. Naast het gegeven dat de N26 Metal debitcards enorm goed zijn voor het milieu zijn er met de N26 Metal debitcards enorm veel lokaties waar je met de debitcard terecht kan. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er eerst voldoende geld op je debitcard moet staan, voordat je er een betaling mee kan doen. Het makkelijkste is om via een willekeurige IBAN-bankrekening geld op jouw N26 Metal debitcard te laten storten.
Ook anderen kunnen via deze weg geld op jouw debitcard storten. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan je werkgever, die het salaris op je kaart kan storten.
Vervolgens kan je er op de volgende manieren mee betalen.

 • Afrekenen met Apple Pay en Google Pay bij elk willekeurig bedrijf
 • afrekenen in elke fysieke winkel die Mastercard accepteert
 • Tanken bij bemande en onbemande benzinestations met het Mastercard logo
 • Betalen in een restaurant, hotel en supermarkt
 • Huren van een auto in binnen-en buitenland
 • Registreren voor on demand audio- en videodiensten
 • Overal afrekenen op internet

Je begrijpt dat bovenstaande slechts een greep is uit de vele betaalmogelijkheden van de N26 Metal debitcard. Waar je de metal card voor wil gebruiken hangt natuurlijk van jouw persoonlijke situatie af. Maar een ding is zeker, je kan overal met de N26 Metal debitcard afrekenen en je zorgt ook nog eens goed voor het milieu.
Reden genoeg om direct de N26 Metal debitcard aan te vragen.

Reactie plaatsen