De debitcard is een belangrijk betaalmiddel in Coronatijd
Debitcard
Debitcard
0

De debitcard is een belangrijk betaalmiddel in Coronatijd

0

De debitcard is een belangrijk betaalmiddel in Coronatijd omdat je door het gebruik van de debitcard je geldzaken bijzonder goed overziet. Dit komt omdat je door een debitcard te gebruiken eerst je eigen geld op de kaart moet storten, waarna je die mutatie direct in je bijzonder goed beveiligde online debitcardaccount kan zien. Zo zie je direct wat er met je financiën gebeurt. Overal en altijd een bijgewerkt saldo op je debitcardrekening.

Altijd 100% controle over je geld

Zoals gezegd heb je door een debitcard te gebruiken altijd 100% controle over je geld. Je geeft alleen uit wat je werkelijk hebt. Een IBAN bankrekening, die je bij de debitcard gratis ontvangt, is gekoppeld aan je debitcard. Zodoende kan jij, maar ook een (zaken)relatie geld op jouw debitcard storten via elke andere bankrekening, maar ook via kasstortingen.

Is de debitcard er voor iedereen?

Jazeker, iedereen kan een debitcard aanvragen en komt er altijd voor in aanmerking. Ongeacht je financiële situatie en verleden kom je dus altijd in aanmerking voor een debitcard. Ook vind er geen BKR-controle plaats. Zo wordt jouw debitcard binnen 24 uur aan je verzonden. Wat handig kan zijn als je bepaalde aankopen wil doen op internet of op vakantie wil.

De debitcard werkt schuldpreventief

Omdat je door een debitcard te gebruiken alleen maar uitgeeft wat je werkelijk hebt. Kan je niet rood komen te staan en betaal je ook geen hoge boeterente, zoals dat bij een creditcard het geval is. En zoals je inmiddels weet, heb je met een debitcard 100% controle over je geld en dat geeft je de nodige rust.

Gebruik de debitcard als creditcard

Je kan de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is. Overal waar je met een creditcard terecht kan, reken je ook af met de debitcard. Zoals op internet, om een auto te huren of om in fysieke winkels je aankopen te doen.
Reden genoeg om direct de debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën