Zakelijke debitcards
Zakelijke debitcards
0

De debitcard is de snelst verkrijgbare betaalkaart

0

Omdat de debitcard als meest populaire betaalkaart nu ook virtueel verkrijgbaar is, heb je hem direct in je mailbox. Het is een 16 cijferige code, met daarbij de beveiligde csv code en eventueel de vervaldatum van de kaart. Zo zijn er ook debetcards verkrijgbaar die onbeperkt houdbaar zijn, hierbij kan je denken aan de debitcard van Viabuy, dit is vooralsnog een fysieke kaart, maar er wordt verwacht dat er op korte termijn ook virtuele varianten aan komen.

Waarom je een virtuele debitcard wil

Je wil een virtuele debitcard, omdat je deze betaalkaart binnen enkele minuten in je mailbox hebt en em kan koppelen middels Apple Pay of Google pay aan je mobiel. Op deze wijze is het net alsof je een fysieke debitcard bij je hebt. Het maakt dus geen verschil of je een fysieke of een virtuele debitcard bij je hebt qua gebruiksmogelijkheden. Je kan er exact hetzelfde mee.

Waarom je geen creditcard wil

Een creditcard is qua gebruiksmogelijkheden exact hetzelfde als de debitcard. Dus dat gaat geen verschil maken. De keuze ligt meer in het feit dat je bij een creditcard geld leent, en bij elke keer dat je betaalt met je creditcard maak je jouw schuld groter, met alle nare gevolgen aandien.
Het zit namelijk zo. Aan het eind van de maand krijg je de afrekening van je creditcardmaatschappij of van je bank, afhankelijk bij welk bedrijf je de creditcard hebt aangevraagd. Je moet op het moment dat je de afrekening krijg die wel kunnen betalen. Heb jij er geld voor gereserveerd? Heel vaak is gebleken dat mensen niet voldoende financieel middelen hadden om aan deze betalingsverplichting te voldoen. En dan kom je in een enorm hoge boeterente van minstens 12%. Dat komt er dan dus nog eventjes bij. En een maand later krijg je rente over rente. Hoe kom je ooit uit die schulden?

Het gigantische grote voordeel van de debitcard

Bij de debitcard en zeker bij de virtuele, leen je geen geld, en komt door het gebruik van een debitcard nooit en te nimmer in de Financieele problemen.
 Klik hier voor nog meer info


Na de persoonlijke debitcard besproken te hebben, gaan we het nu hebben over het zakelijke debitcardsysteem.

Zakelijk beheersaccount

Zakelijke debetcards zijn er voor elke bedrijfsvorm. Het spreek voor zich dat je je persoonlijke uitgaven gescheiden wil houden van je zakelijke uitgaven. Dit wil je vooral graag vanwege het Financieele overzicht, dat je niet uit het oog wil verliezen. Voorheen gebruikten ondernemers de creditcards, maar nu er met de zakelijke debitcards steeds meer mogelijkheden zijn, stappen steeds meer ondernemers over naar de debitcard. Mede gezien het gegeven dat er veel meer vormen van debitcards zijn dan van creditcards, is dat natuurlijk ook een interessante. Met veel meer vormen worden niet alleen de fraaie designs bedoeld, maar ook de vele extra mogelijkheden zoals aankoopverzekering, reis- en ongevallenverzekering wat debitcards van Openbank en van N26 aanbieden. Vooralsnog betreft dit meer de particulier markt, maar van de zakelijke markt wordt dit ook verwacht. Bovendien hebben de zakelijke debitcards van N26 dit sinds korte tijd ook in hun pakket zitten.

Zakelijke debitcardbeheersysteem

Een van de weinige verschillen tussen persoonlijke debitcards en zakelijke debitcards is dat je een persoonlijke debitcard zelf aanvraagt, en bij zakelijke debitcards vraag je het zakelijke debitcardaccount aan, wat wil zeggen dat je van daaruit als ondernemer zelf virtuele debitcards aan kan maken. Vervolgens kan je daar direct over beschikken en deze toewijzen aan je werknemers. Middels het centrale debitcardbeheersysteem ken je bovendien budgetten toe aan die debitcards die je zelf hebt uitgegeven, en heb je real time inzage wanneer en waaraan je werknemers de nodige uitgaven ermee doen.

Klik hier voor nog meer info

Reacties
Categorieën