De debitcard combineren met een boekhoudprogramma
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

De debitcard combineren met een boekhoudprogramma

0

Omdat het voor veel beginnende ondernemers moeilijk is om hun financiën overzichtelijk vast te leggen in een administratie, is de debitcard te combineren met het slimme boekhoudprogramma zzp.
In dit online boekhoudprogramma worden veel zaken geautomatiseerd. Ideaal voor Zzp’er en Freelancer.
Veel financieel administratieve zaken moeten voor de belastingdienst aan bepaalde eisen voldoen. Zo moeten inkopen en verkopen tegen het juiste btw-percentagee ingeboekt worden.
Ook moeten er contante inkomsten en uitgaven in het kasboek genoteerd worden, en de bankmutaties genoteerd in het bankboek.
Door het gebruiken van het online boekhoudprogramma wordt je veel werk uit handen genomen, zoals betalingen die je aan crediteuren moet doen en btw bedragen die automatisch bij elkaar worden opgeteld, dit is handig voor de kwartaalaangifte.

Het bedrijfsresultaat

Belangrijk is hoe je er als ondernemer financieel voor staat. Omdat je elk kwartaal btw aangifte moet doen genereert het online boekhoudprogramma een duidelijk overzicht tussen je inkomsten en uitgaven, nadat je alle gegevens correct hebt ingevoerd. Zo heb je een goed beeld hoe je het afgelopen kwartaal hebt gedraaid en weet je wat je de rest van het fiscale boekjaar uit kan geven.

De debitcard en een goed online boekhoudprogramma

Omdat je dankzij het geweldige online boekhoudprogramma van Rompslomp precies weet hoe je er financieel voorstaat, weet je ook wat je uit kan geven gedurende de komende tijd.
Dit geld kan je op een debitcard storten, waar je vervolgens je uitgaven mee kan regelen. Dit omdat je op een debitcard eerst geld moet storten, waarna je er pas mee kan betalen.
Zo kan je dankzij de inzage die het online boekhoudprogramma Rompslomp jou geeft je bedrijfsfinanciën heel goed overzien.

Een boekhoudprogramma gebruiken

Het mooie aan het boekhoudporgramma van Rompslomp betekent dat je zonder gedoe je boekhouding zelf kan doen en dat een factuur maken gratis is. Maar ook je boekhouder of accountant kan vanaf zijn lokatie met je meekijken en zelf boekingen verrichten.

Ook het genereren van praktische rapporten en overzichten behoort tot de mogelijkheden.

De Debitcard gecombineert met je boekhouding

Omdat je aan het eind van het fiscale jaar het bedrijfsresultaat op je verlies en winstrekening ziet, en op de balans je eigen vermogen, weet je wat je het volgende jaar kan investeren.
De debitcard kan je gebruiken om vanaf je zakelijke bankrekening een gereserveerd bedrag dat je uit wil gaan geven, met behulp van je IBAN bankrekeningnummer direct naar je debitcard te storten.
Ook kan je aan iemand die je in dienst hebt de debitcard veilig meegeven. Dit kan handig zijn voor hotelovernachtingen, een zakenlunch of benzinekosten (bij een bemand benzinestation).
In dit geval stort je een bedrag op de debitcard, en alleen dat bedrag kan worden uitgegeven. Op deze manier loop je niet het risico dat er onverantwoorde bedragen uitgegeven worden.

Dankzij Rompslomp altijd 100% controle over je bedrijfsfinanciën

Zoals al eerder gezegd, heb je met het geweldige online boekhoudprogramma van Rompslomp alle touwtjes in handen.
Een goede reden om het geweldige online boekhoudpakket van Rompslomp direct aan te vragen.

Reacties
Categorieën