Creditcard zonder bankrekening
Bank
Bank
0

Creditcard zonder bankrekening

0

Er zijn situaties denkbaar waarbij je een creditcard nodig hebt, maar er geen kan bestellen omdat je wegens omstandigheden niet kan beschikken over een bankrekening.
Bijvoorbeeld als je vorderingen zijn overgenomen door een curator omdat je niet langer aan je betalingsverplichtingen kon voldoen.

Een auto huren

Voor bepaalde zaken, zoals het huren van een auto, heb je een creditcard nodig. Maar omdat je in het verleden niet goed met je geld bent omgegaan, kom je niet in aanmerking voor een creditcard. Gelukkig is er een oplossing om toch een auto te kunnen huren, of om andere aankopen te kunnen doen op internet, in de vorm van een ander betaalmiddel. Namelijk een debitcard.

Wat is een debitcard?

Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Je hebt met een debitcard de voordelen van een creditcard. Dit betekent dat je overal met je debitcard af kan rekenen en dus ook tijdens je vakantie een auto kan huren. Een ander belangrijk voordeel van de debitcard is dat je geen geld leent, zoals bij een creditcard, waardoor je je geldzaken veel beter kan overzien.

Een handige prepaid betaalkaart

De debitcard is een handig prepaid betaalkaart. Je laadt van tevoren geld op de kaart en daarna kan met je debitcard wereldwijd betalen.

Hoe gebruik ik de debitcard alsof het een creditcard is?

Door naar de Mastercard of Visacard betaalmethode op elke willekeurige website of webshop te gaan en daar je debitcardgegevens, zoals je 16-cijferige kaartnummer en de csv code in te tikken, gebruik je de debitcard alsof het een traditionele creditcard is. Laat duidelijk zijn dat je eerst voldoende geld op de kaart zet, veelal via een IBAN bankrekening.

De beste debitcards hebben een IBAN bankrekening

Bij de Viabuy debitcard krijg je bij de debitcard een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening cadeau.Handig voor als je wegens omstandigheden geen bankrekening hebt.
De eerste betaling voor de kaart kan je namelijk ook contant voldoen bij een Grenswisselkantoor of bij Western Union. Binnen enkele dagen is je nieuwe bankrekenng geactiveerd en zo beschik je over een betaalkaart waarme je wereldwijd af kan rekenen.
Een andere interessante debitcard is die van N26. dit is een wat duurdere kaart.Deze kaart heeft vele voordelen, zoals een uitgebreide dekking met betrekking tot reis en ongevallen. Erg praktisch voor als je veel reist.
Voor mogelijkheden en prijzen klik je hier>>>

Reacties
Categorie├źn