Cashback op de debitcards van N26
Debitcard
Debitcard
0

Cashback op de debitcards van N26

0

N26, maaar ook open bank en Vivid leveren debitcards met enorm veel voordelen. Zo kan je bij elke vakantie of hotelovernachting die je met je N26 debitcard boekt bij Booking.com rekenen op een forse Cashback. Je tegoed wordt al vrij snel op je debitcard retour geschreven. Dit is leuk omdat zo’n extraatje leuk is om tijdens je vakantie te besteden, waar je maar wil. Want met jouw persoonlijke N26 debitcard kan je vrijwel overal terecht.

Een uitstekend alternatief voor een creditcard

De debitcards van N26 zijn een uitstekend alternatief voor een creditcard. Dit komt omdat je in tegenstelling tot een creditcard geen geld leent, maar eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Op deze manier ga je bewust met je geld om. dit komt omdat je gedwongen wordt om eerst na te denken voordat je geld uit kan geven. Er zit namelijk een extra handeling tussen, zoals dat je eerst via een IBAN bankrekening geld op de kaart moet storten, waarna je er vervolgens een betaling mee kan doen.
Deze financiële handeling kan je overal ter wereld doen. Via de mobiele App is het zo geregeld.

Gebruik je N26 debitcard alsof het een creditcard is

Ook de debitcards van N26 kan je net zoals die van Viabuy gebruiken alsof je een creditcard in handen hebt. Je hebt de voordelen van een debitcard, maar niet de nadelen. Dus je leent geen geld en kan daardoor nooit en te nimmer in de schulden belanden. De manier van afrekenen is hetzelfde als bij een creditcard. Dit betekent dat je in een fysieke winkel, waarbij je kan denken  aan hotel/restaurant of aan een benzinestation of een warenhuis, heel makkelijk met je debitcard af kan rekenen. Maar ook winkelen op internet kan daartoe gerekend worden.
In een fysieke winkel kan je contactloos afrekenen tot €25,- daarboven tik je jouw geheime debitcardcode in.
Op internet ga je op zoek naar de afrekenmethode Mastercard, waarna je jouw 16-cijferige debitcardnummer intikt. Wel is van belang dat je debitcardsaldo toereikend moet zijn.
Afrekenen op internet is erg eenvoudig. Nadat je in een webshop jouw bestelling hebt geplaatst, ga je naar je het winkelwagentje en zo kom je al heel snel bij de afrekenmethode Mastercard Debitcard terecht en kan je de bestelling afronden.
Reden genoeg om jouw persoonlijke debitcard direct aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën