Betaal op veilige afstand met de debitcard
Veilig Betalen
Veilig Betalen
0

Betaal op veilige afstand met de debitcard

0

Sinds de tijd dat er veel mensen in de financiële problemen terecht zijn gekomen door met een creditcard af te rekenen, is de debitcard enorm populair. En nu ten tijde van de Coronacrisis betalen we maar wat graag op afstand met onze debitcard.

Hou anderhalve meter afstand met je debitcard

Met de debitcard hou je anderhalve meter afstand, omdat je bijvoorbeeld contactloos je boodshappen af kan rekenen. Ook kan je bij elke boodschaoppendienst je boodschappen afrekenen met de debitcard, op het moment dat de boodschappen bij jou thuis worden afgeleverd.

De debitcard is veiliger dan contant geld

Omdat je door je debitcard te gebruiken het Coronavirus niet aan anderen over kan dragen, is de debitcard bij uitstek ook in de Coronatijd, uitermate geschikt om veilig te betalen.

De creditcard wordt ten strengste afgeraden

De creditcard raden we af, omdat je dan het risico vergroot dat je in de geldzorgen terecht gaat komen. En in het huidige Coronatijdperk lopen we al enorm veel risico. Bedrijven moeten sluiten. Denk bijvoorbeweld aan de Horeca. Veel werknemers worden ontslagen en moeten wachten tot ze van het UWV hun werkeloosheidsuitkering ontvangen.
Als je die zorgen al hebt, dan is het enorm belangrijk om een veilig betaalmiddel in handen te hebben, zoals de debicard.

Waarom een debitcard zo belangrijk is

Zoals gezegd is de debitcard van enorm veel waarde voor je financiële huishouding. Maar ook ten tijde van de Coronacrisis heb je wel wat anders aan je hoofd. Het leven is enorm aanpassen voor velen. Daarom kan je maar beter veilig betalen met de debitcard en bovendien hou je ook nog eens 100% controle over je geld. Dit komt omdat je eerst geld op je debitcard moet storten voordat je er contactloos je boodschappen mee kan betalen. je betaalt dus met je eigen geld, door dat eerst op je debitcard te zetten, en komt zodoende nooit rood te staan.

Kan je ook op internet met de debitcard afrekenen?

Ja, uiteraard kan je ook op internet wereldwijd met de debitcard op afstand betalen. Je kan je aankopen doen in elk werelddeel. Overal waar je met een creditcard terecht kan, kan je ook met de debitcard afrekenen. Met alle voordelen van dien.
Reden genoeg om direct te kiezen uit 3 uitstekende debitcards.

Reacties
Categorieën