Betaal jij met je smartphone of met je PC?
Debitcard
Debitcard
0

Betaal jij met je smartphone of met je PC?

0

Het kan zijn dat je betalen met je smartphone handiger vindt dan met je pc. Maar het kan net zo goed andersom zijn. Dit geldt ook voor het registratieproces van bijvoorbeeld je debitcard. De een doet dit liever met de Smartphone en de ander liever met pc of macbook. Uiteraard hebben wij daar ook aan gedacht en daarom bieden we debitcards aan die je met je Smartphone of Iphone registreert. Maar ook hebben we een debitcard die met de PC geregistreerd kan worden.

De Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard is een debitcard met zeer uitgebreide mogelijkheden. Bij deze debitcard heb je de keus om het aanvraagproces te doorlopen met je PC, maar het kan ook met je mobiele telefoon. Je merkt snel genoeg hoe het werkt als je de Viabuy debitcard aanvraagt.

De N26 Debitcards

De N26 debitcard kan je razendsnel met je mobiele telefoon aanvragen. Ook dit aanvraagproces is supersimpel.

Zijn er verder nog verschillen tussen deze debitcards?

Jazeker. Er zit een verschil in de Id-controle. Zo kent de Viabuy debitcard opwaardeerniveau’s. In opwaardeerniveau 1 kan je beperkt opwaarderen. De debitcard wordt direct nadat je hem hebt aangevraagd verzonden. Dat is handig, voor als je de debitcard heel snel nodig hebt.
Als je de kaart eenmaal in huis hebt, dan kan je heel makkelijk in jouw persoonlijk zeer goed beveiligde account opwaarderen naar IDV2. Nu kan je wel tot 15.000 per kalenderjaar opwaarderen.
Meer geld te besteden per jaar? Ga dan op dezelfde eenvoudige manier naar IDV3.
De verzending van de N26 debitcards nemen iets meer tijd in beslag. Je hebt dan wel direct de beschikking over onbeperkte opwaardeerbedragen.
Andere belangrijke verschillen zijn: dat je bij de N26 Metal debitcards beschikt over 360 dagen aankoopbescherming.
Wil je meer weten? Klik dan hier>>>

Reacties
Categorieën