Bestaan er oplaadbare creditcards?
Debitcard
Debitcard
0

Bestaan er oplaadbare creditcards?

0

Of er oplaadbare creditcards bestaan is een hele goeie vraag. Normaliter krijg je bij een creditcard de rekening achteraf gepresenteerd. Dit komt omdat er bij de traditionele creditcard, waar ik nu over spreek, je een lening met de bank of met je creditcardmaatschappij aangaat. Het is de vraag of je geld wil lenen voor je dagelijkse en de maandelijkse uitgaves en de uitgaves die je minder vaak doet.
Je zal wel doorhebben dat het erg onoverzichtelijk wordt als je op krediet koopt, wat bij een creditcard het geval is. Met de vervelende financiële risico’s die je dan loopt. Denk maar aan de hoge boeterente bij een creditcard als je te laat aan je financiële verplichtingen kan voldoen.
Wat je kan doen is een vooraf oplaadbare creditcard aanschaffen. Gelukkig is is er één waarbij je geen geld leent en waarbij er zelfs geen vervelende financiële controles plaatsvinden in de vorm van een BKR controle. Dat is de debitcard. Dit is een betaalkaart waarbij je eerst je eigen geld op de kaart moet storten voordat je er vrijwel overal ter wereld mee af kan rekenen.

Zijn er verschillen in de afrekenmogelijkheden tussen een debitcard en een creditcard

Nee, bij een debitcard heb je exact dezelfde afrekenmogelijkheden als bij een creditcard. Voor meer informatie hieromtrent verwijs ik je naar de blog “gebruik debitcard als creditcard” In deze blog wordt zeer nauwkeurig beschreven wat er allemaal mogelijk is met de debitcard.

De opwaardeermogelijkheden van een debitcard

Zoals je inmiddels weet is een debitcard een vooraf oplaadbare creditcard. De debitcards die op deze website worden aangeboden beschikken allemaal over een IBAN-bankrekening die rechtstreeks met jouw persoonlijke kaart is verbonden. Dit betekent dat een ieder die jouw IBAN code kent jouw debitcard direct kan opwaarderen.
Denk maar aan je werkgever die je salaris er direct op kan storten. Of als je aan je minderjarige kind zijn/haar zakgeld op de kaart wil storten dan is dat mogelijk via de IBAN code, maar ook via een “kaart naar kaart” overboeking.
Bij de Viabuy debitcard kan je namelijk nadat je voor jezelf een debitcard hebt aangeschaft er ook een voor je kind aanschaffen tegen de helft van de prijs.

Bijzondere mogelijkheden van de N26 debitcards

De N26 debitcards, met name de metal cards beschikken over een aantal bijzondere mogelijkheden zoals:

  • Verzekering voor als je vliegtuig vertraging heeft
  • Verzekering voor als je onverwachts eerder naar huis moet
  • Verzekering tegen Buitenlandse Medische Kosten
  • Zeer uitgebreide reis- en ongevallenverzekering
  • Verzekering voor als je een ongeval krijgt met het openbaar vervoer
  • Verzekering Afkoop Eigen Risico bij Aanrijdingsschade met een huurauto
  • Verzekering diefstal bij een geldautomaat
  • Verzekering voor als je mobiele telefoon wordt gestolen.

Ook zijn alle aankopen die je met de N26 metal debitcard doet 360 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal, beschadiging en incompleetheid.
om te bestellen klik je hier

Reacties
Categorieën