Banken verhogen de tarieven van hun betaalpakketten alweer
Bank
Bank
0

Banken verhogen de tarieven van hun betaalpakketten alweer

0

Vanmorgen las ik in het AD dat de reguliere banken de tarieven van hun betaalpakketten wederom fors verhogen. Zo worden pinpassen en bankrekeningen steeds duurder. Ook voor papieren afschriften, wat erg handig is voor ZZP’ers wordt steeds meer gerekend.
Gelukkig zijn er veel goedkopere oplossingen mogelijk in de vorm van een debitcard met daaraan gekoppeld een betaalrekening. Zo’n betaalrekening doet absoluut niet onder voor een betaalrekening van een reguliere bank, zoals de Rabobank.

Gratis Viabuy bankrekening

Ja, je leest het goed, de Viabuy bankrekening is 100% gratis. Je kan hier al je bankzaken mee regelen. Het werkt heel simpel: je bestelt Viabuy debitcard, welke binnen 24 uur aan jou wordt verzonden. Gelijk met je debitcard ontvang je inloggegevens van je internetbankrekening.

IBAN bankrekening

Het betreft een IBAN bankrekening die aan je debitcard is gekoppeld. Dus op het moment dat er geld op je debitcard gestort wordt is je bankrekening direct opgewaardeerd. Op deze manier kunnen anderen ook geld op je bankrekening en je debitcard zetten.

Gratis N26 Bankrekening

N26 levert net zoals Viabuy bij haar N26 Black debitcard een gratis betaalrekening. Het werkt hetzelfde als bij Viabuy, alleen is deze debitcard een stuk duurder dan die van Viabuy. Daar heb je dan wel een zeer uitgebreide reis- en ongevalenverzekering extra bij.

Uitleg over de debitcard

Misschien kom je voor het eerst op mijn website en weet je niet precies wat een debitcard is. Ik ga het aan je uitleggen.
Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Een heel groot verschil met de traditionele creditcard is dat je bij de debitcard geen geld leent en bij de creditcard wel. Verder kan je met een debitcard hetzelfde als met een creditcard.
Voor meer informatie klik je hier>>>

Reacties
Categorieën