Afrekenen in Amerika is erg eenvoudig met de debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Afrekenen in Amerika is erg eenvoudig met de debitcard

0

Veel van mijn websitebezoekers gaan op vakantie naar Amerika, en willen een handig betaalmiddel om daar ter plekke een auto te huren of om er andere betaling mee te doen (zoals afrekenen in een restaurant of een hotel).
In Amerika kan je met een creditcard afrekenen. Nu zijn er veel situaties denkbaar waarbij je niet kan beschikken over een creditcard, of misschien wil je geen creditcard omdat je liever geen geld leent.
Maar je gaat wel naar Amerika en je weet dat met contant geld betalen daar niet mogelijk is en met je reguliere bankpas kan je er ook niet terecht.

Je studeert nog

Als nog studeert heb je geen vast inkomen en kan je dus niet in aanmerking komen voor een creditcard. Gelukkig bestaat de debitcard. Dit is een creditcard welke je vooraf op moet laden en waarmee je dus geen geld leent zoals bij de traditionele creditcard. Met een debitcard geniet je van het voordeel dat er geen BKR toetsing plaatsvindt. Je komt dus altijd in aanmerking voor een debitcard en de levertijd is aanzienlijk korter dan bij een creditcard, de levertijd is 2-4 werkdagen, afhankelijk van welke debitcard je kiest.

Ben je minderjarig?

Als je minderjarig bent dan is de Viabuy debitcard een mooie oplossing. Ook met deze debitcard kan je in Amerika afrekenen. Ben je wel al meerderjarig? Dan is de N26 Black debitcard een goede keus. Zeker als je 360 dagen aankoopbescherming wil of je wil je bijvoorbeeld verzekeren tegen vliegvertragingen.
Maar misschien wil je een goedkopere debitcard. In dat geval is de Money2Go debitcard een uitstekende keus.

De werkwijze van een debitcard

Ik ga je nu uitleggen hoe je een debitcard kan opwaarderen, voordat je een uitgave via de kaart kan doen. Bij de N26 Black debitcard en de Viabuy Gold debitcard kan je via elk IBAN bankrekeningnummer de kaart opwaarderen. Bij de Money2Go debitcard doe je dat via iDEAL, wat overigens bij Viabuy ook mogelijk is en bij de N26 Black card niet.
Ook kan je bij de N26 Black card en de Viabuy debitkaart contant geld op jouw kaart zetten.
Als je eenmaal je debitcard hebt opgewaardeerd, kan je er werkelijk overal mee betalen waar een creditcard ook geaccepteerd wordt.

Reacties
Categorie├źn