100% controle over je geldzaken dankzij Viabuy’s debitcard
Viabuy
Viabuy
0

100% controle over je geldzaken dankzij Viabuy’s debitcard

0

Met Viabuy’s debitcard heb je altijd en overal 100% controle over je geldzaken. Dit komt doordat aan je Viabuy debitcard jouw persoonlijke bankrekening (welke je van Viabuy cadeau hebt gekregen) is gekoppeld. Alle in- en uitgaven die je met de Viabuy debitcard doet, kan je namelijk middels een zeer streng beveiligde inlogomgeving van je Viabuy bankrekening overal ter wereld met je smartphone raadplegen. Zo ben je altijd en overal op de hoogte hoe je er financieel gezien voor staat.

Zorg voor goed financieel overzicht

Belangrijk is dat je zorgt voor een goed financieel overzicht. Wees bewust wat je waaraan uitgeeft. Uiteraard kan je dat achteraf raadplegen via je online bankaccount,  behorend bij je Viabuy debitcard. Natuurlijk is van belang dat je regelmatig in de historie van je financiële huishouding kijkt. Doe dit bijvoorbeeld eens in de 3 maanden. Hou wekelijks of maandelijks een overzicht bij van je financiën. Doe het in een vorm die jou het meest aanspreekt en je zal nooit in de financiële problemen terecht komen.

Weet wat je financiële lasten zijn

Onderzoek doen naar je in- en uitgaves is een klusje wat in het begin nog aardig wat tijd in beslag kan nemen. Nadat je aan de hand van je bankafschriften je financiële huishouding een aantal maanden zorgvuldig hebt doorgenomen, zal je ontdekken dat je in de ene maand meer geld uitgeeft dan in de andere maand. Waar ligt dat dan aan?
Dit kan te maken hebben met kwartaalrekeningen zoals je autoverzekering, maar ook vakantieuitgaves die natuurlijk alleen voorkomen in de periode dat jij op vakantie gaat. Ook zijn er tijden dat je veel verjaardagen hebt. En denk maar aan de feestmaand December. Veel mensen hebben nu pas (begin Februari) hun achterstallige rekeningen van December betaald.
Als je druk bent geweest met kerstinkopen doen in December, dan denk je er vaak later pas aan dat je andere maandlasten zoals je huur en je energie gewoon doorlopen.
We hebben het nog niet eens erover als er onverwacht iets stuk gaat, zoals je wasmachine of je auto bijvoorbeeld.

Je zal je geldzaken moeten blijven ordenen

Het ordenen en dus het behouden van overzicht in je geldzaken zal je moeten blijven doen om niet in de schulden terecht te komen. Kijk regelmatig in je financiële overzicht van je Viabuy bankrekening. Zoals gezegd kan je dat altijd even met je mobiel doen. Zo gaat het meer leven en krijg je steeds meer inzicht in je financiën.

viabuyinformatie

Reacties
Categorieën