Met Moss zakelijke debitcards heb je de volledige controle over de bedrijfsuitgaven

Met een simpele muisbeweging. geef je met één klik zakelijke debitcards van Moss uit als ondernemer, met door jezelf ingestelde limieten voor elke werknemer uit. Dit betekent ook dat je precies ziet, wanneer wie een uitgave met de aan hem/haar beschikbaar gestelde debitcard doet.

Budgetcontrole voor je hele onderneming dankzij de Moss Debitcards

Heel vaak komt het voor dat managers van een bedrijf er pas veel later achter komen hoe hun bedrijf er financieel voor staat. Je weet hoe het gaat, de boekhouding hobbelt er altijd achteraan. Up to date blijven is altijd een grote klus. Vaak heb je te maken met ziekte of dat er net even te weinig financieel personeel is om de werkzaamheden tijdig uit te voeren.

Het geautomatiseerde debitcardsysteem van Moss

Als de virtuele debitcards zijn uitgegeven door de directeur of een verantwoord functionaris en de budgetten via het centrale debitcardbeheersysteem zijn toegevoegd, dan gaat de rest vanzelf. Je hebt er geen omkijken meer naar en altijd een realtime overzicht. Zodoende weet je altijd hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

Nooit meer gedoe met declaraties

Gebruikers verzamelen bonnen via de Moss app of laten ze automatisch ophalen via Gmail of Outlook. Simpele reminders en mogelijkheden om kaarten tijdig te blokkeren als er door een specifieke werknemer of team tijdelijk even geen uitgaven gedaan kunnen worden.

Integratie van de bedrijfsboekhouding

Uiteraard kan er van elke uitgegeven debitcard de financiële gegevens automatisch opgenomen worden in de boekhouding.

Reactie plaatsen