Bestellen
Prepaid Creditcard
Prepaid Creditcard
0

Met een virtuele creditcard kan je niet rood staan

0

Een virtuele creditcard is eigenlijk een virtuele debitcard waarmee je niet rood kan staan. Dit komt omdat een virtuele creditcard, dus de debitcard geen geldlening is zoals dat voorheen bij de fysieke debitcard wel het geval was, of eigenlijk nog steeds is.

Het verschil tussen de traditionele fysieke debitcard en de vooraf oplaadbare virtuele

Op internet lezen we de laatste tijd steeds vaker over virtuele creditcard .Wij van Mijndebitcard vinden dat niet zo duidelijk. In veel artikelen op internet moet je verder lezen, maar goed. Een virtuele creditcard is dus een vooraf oplaadbare die je binnen een minuut na aanvragen in je mailbox ontvangt. Dus in wezen is het een debitcard, ook wel debetcard genoemd in de volksmond.

Fysieke exemplaren

Fysieke exemplaren zijn wellicht nu iets minder in trek, omdat je de virtuele toch al via Google Pay of Apple Pay kan koppelen aan je smartphone of iPhone.
Het blijft altijd een persoonlijke keuze. Zo zijn er genoeg mensen die de huidige technieken, zoals die van mobiel bankieren, en dat soort voor hen gevoelige zaken liever niet op hun telefoons willen zetten. Gewoon om de doodeenvoudige reden dat ze het eng vinden, of gewoonweg niet vertrouwen. Gelukkig zijn er voor hen de fysieke debetcards of de fysieke creditcards. Alhoewel wij van Mijndebitcard de traditionele fysieke creditcards afraden. Gewoon om de reden dat je met een creditcard je uitgaven niet voldoende kan overzien, en daardoor snel in de schulden terecht kan komen.

Openbank debitcards zijn supereenvoudig te bestellen, en erg handig in het gebruik

Of je nou een virtuele of een fysieke wil. Klik hier voor meer informatie.

Als ondernemer wil je ook geen rode cijfers zien

Ook als ondernemer wil je geen rode cijfers zien, je wil dus niet rood staan en dus niet negatieve cijfers op je balans hebben. Daarom kiezen ook steeds meer ondernemers voor de de debitcard oftewel de virtuele creditcard, wat dus een prepaid kaart is en waarvoor je dus geen jaarcijfers hoeft te overleggen. Je kan dus razendsnel een zakelijk debitcardaccount openen en zelf virtuele kaarten aanmaken en direct uitgeven voor je werknemers. Dit geldt voor het Midden en kleinbedrijf en dan voldoen de Moss debitcards bijzonder goed..
Voor Grote ondernemingen en voor de Zzp'er is de Soldo debitcard ideaal.

Reacties
Categorie├źn