arrow_drop_up arrow_drop_down

Het huren van een auto is zeer succesvol met de debitcard

Steeds meer mensen huren een auto met hun debitcard. Op 17 Juli 2019 is aangekondigd door Hertz Europa Ltd, dat via de betaalmethode “Pay your own way” van vele autoverhuurbedrijven, het mogelijk is om met een debitcard een auto te reserveren, en als je de auto weer inlevert dan reken je af met de N26 You debitcard, of die van Viabuy.

De debitcard en autohuur

Vele autoverhuurbedrijven, zoals die van Hertz, Dollar en Thrifty willen graag dat je de huurauto reserveert met je debitcard. Aangezien volgens een recent onderzoek van Mastercard is gebleken, dat meer dan 60% een debitcard gebruikt in plaats van een creditcard, is het logisch dat er een speciale betaalmethode in het leven is geroepen waardoor het afrekenen met de debitcard nog een stuk makkelijker is geworden.

In welke landen kan je een auto huren met je debitcard?

in de volgende landen kan je gegarandeerd een auto huren met je debitcard: Duistland, Frankrijk, Spanje, Italiƫ, Luxemburg, Belgiƫ, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk. De verwachting is dat er steeds meer landen aan toegevoegd zullen worden.

Liever een debitcard dan een creditcard

Zoals je in deze blog hebt gezien, is de debitcard betaalmiddel nummer 1. Dit komt omdat steeds meer mensen inzien dat je met een debitcard geen schulden kan maken. Dit komt omdat je bij een debitcard eerst geld op de kaart moet zetten, voordat je er een betaling mee kan doen. Zodoende kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt.
Bij een creditcard daarentegen leen je geld. En elke uitgave die je met een credicard doet maakt je schuld alleen maar groter.

Een auto huren doe je veilig met de debitcard

Omdat je met een debitcard veel bewuster met je geld omgaat. Je kan immers alleen maar uitgeven wat je hebt. Daarom is het veel veiliger om met een debitcard een auto te huren en zoals je in deze blog hebt gezien is het bij de grootste autoverhuurbedrijven goed te doen.

Keus uit veel goede debitcards

Vandaag de dag zijn er veel goede debitcards beschikbaar en bovendien zijn de kaarten in wel 7 verschillende kleuren leverbaar. Voor meer info klik je hier.

Reactie plaatsen