Digitaal afrekenen met de debitcard biedt vele voordelen

Zoals je in andere blogs op mijn website hebt kunnen lezen, wordt er steeds vaker betaald met digitale betaalkaarten en steeds minder met contant geld. Bovendien zijn al de aankopen die je met de N26 Debitcards doet 360 dagen tegen verlies, beschadiging en eentuele defecten. Als je wat besteld op internet en je product komt niet aan, of is beschadigd, dan kan je het geld terug vorderen. De service is vergelijkbaar met die van Paypal. Bij Paypal koppel je jouw Mastercard debitcard aan je Paypal account en betaal je met slechts een muisklik.
Ook met de Masterpass service van Mastercard hoef je maar een keer je gegevens in te vullen, als je iets aankoopt op internet. De volgende keer reken je in een muisklik af.

Jouw aankopen zijn verzekerd!

Op elke debitcard die ik aanbied zie je het Mastercard logo staan.
Dit betekent dat je betalingen verzekerd zijn tegen schade, verlies en diefstal. Ook als je bijvoorbeeld je koptelefoon in de bus laat liggen, dan kan je een schadeclaim indienen bij Mastercard en kom je in aanmerking voor vergoeding. Maar ook als je product niet aankomt of afwijkt van hetgeen je besteld hebt, dan kan je een beroep doen op de aflevergarantie.
Ben je niet tevreden over het geleverde product of de geleverde dienst? Ga dan eerst in gesprek met diegene bij wie jij het product hebt besteld. Kom je er met de verkoper niet uit, dan heb je altijd Mastercard nog achter de hand om jouw probleem op te lossen.

Financiële vrijheid

Je kan je voorstellen dat het niet meer op zak hebben van vele contanten stukken veiliger is en dat je daardoor beschikt over een enorme financiële vrijheid. Elk moment heb je overal ter wereld de beschikkking over een bijzonder digitaal betaalmiddel, de Debitcard genoemd. Met de debitcard kan je wereldwijd uitgeven wat je wil, voorwaarde is natuurlijk wel dat je het geld moet hebben. De debitcard is namelijk een prepaid creditcard. Dit betekent dat je eerst geld op de kaart moet storten, voordat je het uit kan geven.

Volledige financiële vrijheid

Als je mijn website vaker bezocht hebt, dan weet je dat ik je de volledige informatie verstrek. Over alle debitcards die er te koop zijn kan je informatie vinden op mijn blogpagina’s. De voor- en nadelen die er zijn, worden zeer uitvoerig behandeld.
Ik bied debitcards aan met beperkte mogelijkheden, die in de regel wat goedkoper zijn dan de debitcard waarmee je werkelijk alles kan. De Viabuy Debitcard!
Wil je echt beschikken over volledige financiële vrijheid ga dan voor de Viabuy debitcard.