Bij elke supermarkt kan je nu afrekenen met je debitcard

Gelukkig kan je nu dankzij het contactloos betalen systeem bij elke supermarkt afrekenen. Bij een enkele supermarkt zoals Albert Heijn wordt je daartoe gedwongen omdat zij nog niet zijn aangesloten op het Mastercard netwerk. Maar gelukkig kan je via Maestro nu al tot een bedrag van €25,- contactloos betalen. Als je persé naar Albert Heijn wil voor al je boodschappen dan ben je dus beperkt tot €25,- per keer dat je gaat. Als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt dan betekent het meerdere keren per week je boodschappen doen.

Hebben debitcards verder beperkingen?

Net zoals bij elk product heb je ook bij een financieel product zoals de debitcard beperkingen. Het hangt er vanaf hoeveel geld je uit wil geven voor een debitcard. Als je iets meer betaalt dan heb je met de Viabuy debitcard bijvoorbeeld oneindig veel mogelijkheden. Dus als je de juiste keuze maakt dan heb je geen enkele beperking. Op die manier is het contactloos afrekenen, niet alleen bij elke supermarkt, maar ook bij elk fysiek bedrijf wereldwijd mogelijk.
Zo heb je ook de mogelijkheid om bij elk benzinestation, ook bij de onbemande, contactloos te betalen. En voordat je het weet heb je je reis alweer vervolgd.

Ook wat internetaankopen betreft heb je geen enkele beperking meer. Je kan zelfs in Amerika en Azië zaken doen. Denk bijvoorbeeld aan het doen van interessante aankopen bij Amazon of bij Bol.com Ik adviseer je om ook al je aankopen bij BOL met een debitcard te voldoen, puur omdat je aankopen dan zijn verzekerd.

De debitcard boven de creditcard

Omdat je met een debitcard geen enkel financieel risico loopt en ook omdat je dankzij de handige Viabuy App al je financiën volledig overziet raad ik je aan om voor de debitcard te gaan. Jij wil toch niet voor financiële onaangename verrassinge komen te staan?
Bovendien kan je met debitcard alles doen wat je ook met een creditcard kan.