Soldodebitcard

Soldo heeft zakelijke debitcardpakketten voor slim uitgavenbeheer

Soldo Mastercard debitcards zijn slimme bedrijfskaarten die onkosten op een bijzonder overzichtelijke manier in beeld brengt voor uw onderneming.
Onkosten zijn op deze wijze goed beheersbaar. Soldo helpt zodat u 100% controle krijgt over bedrijfsbrede uitgaven. Soldo  helpt in combinatie met de Mastercards debitcards om onkostenbeheer eenvoudiger dan ooit te maken.

Vastleggen van onkosten met de mobiele app

Met de mobiele app zijn heel veel zaken vast te leggen, je kan hierbij denken aan onkostendeclaraties, trackingcategorieën van declaraties, tags en meer van dit soort zaken.

Boekhoudkundige exports

Financiële gegevens kunnen met een paar muisklikken naar uw boekhoudsoftware geëxporteerd worden. Hierbij kan je denken aan geboekte inkomsten en uitgaven., zoals facturen bijvoorbeeld.

Opwaarderen van Debitcards

Debitcards kunnen automatisch worden opgewaardeerd met bepaalde bedragen, maar uiteraard kan er ook manueel opgewaardeerd worden met Soldo debitcards.

Realtime volgen van de bedrijfsuitgaven

Transacties kunnen bekeken worden in- en exclusief btw,. Per categorie is er tevens inzage en meteen als een aankoop is gedaan door een werknemer dan krijg je dat realtime in beeld. Werknemers kunnen een foto van elke transactie die ze met de debitcard doen uploaden in hun app, en daar een notitie aan toevoegen.. zodoende wordt het direct geregistreerd.

Bedrijfsbrede kosten zijn goed beheersbaar

Welke werknemer waar geld aan uitgeeft is met budgetten instelbaar. Zo kan er periodiek geld worden overgeboekt naar de debitcards van werknemers. Dit kan ook per afdeling worden ingesteld. Zo kan je als bedrijfseigenaar regels opstellen waar geld aan mag worden uitgegeven. Zo hou je het goed beheersbaar. Ook is er een vooraf gedefinieerde balans voor de volledige controle. instelbaar.

Bespaar op administratieve loonkosten

Met de Solde debitcards bespaart u 45 minuten op de gemiddelde onkostendeclaratie. Zo kan uw team snel weer aan de slag met de werkzaamheden waar het om draait.. Bovendien kan het geïntegreerd worden met boekhoudsoftware zoals Xero, Quickbooks Online, of Netsuite,
Werkt u met andere boekhoudprogrammatuur? Geen enkel probleem. Het exporteren van CSV bestanden is een fluitje van een cent.

Administratieve last verminderen

Veel bedrijven zijn u voorgegaan en hebben de administratieve last verminderd door gebruik te maken van Soldo's Mastercard debitcards. Bedrijven zijn van creditcards afgestapt en hebben de voordelen van integratie van onkostendeclaraties via het debitcardsysteem inmiddels eigen gemaakt.
Een goede reden voor u om ook over te stappen naar Soldo

Reactie plaatsen