debitcard

Slim beheren van je zakelijke uitgaven met de Soldo debitcard

Om je zakelijke uitgaven goed in beeld te brengen, maar vooral om er de volledige controle over te hebben, zijn de debitcards van Soldo enorm interessant voor jou als je een bedrijf met personeel hebt
Het is namelijk zo dat je dankzij het fantastische Soldo spend managementsysteem, waar de debitcards een belangrijk onderdeel in zijn, dat je daar al je bedrijfsuitgaven volledig onder controle hebt, en bovendien heb je real time monitoring, wat wil zeggen dat je op elk niveau kan zien wie wat waaraan uitgeeft

Hoe werkt zo'n spend management systeem

Zoals reeds beschreven nemen de debitcards daar een belangrijke plaats in, dit omdat je als ondernemer of een verantwoordelijke functionaris die je daarvoor aanwijst, zelf kaarten uit kan geven. Je vraag eerst een Soldo debitcardrekening aan, en vervolgens kan je daar oneindig veel debitcards aan hangen. Afhankelijk welke soldo versie je kiest. Zo heb je een standaard systeem, een plus systeem en een enterprise systeem. Het Soldo standaard systeem kost 21 Engelse pond, hier kan je maximaal 3 gebruikers bij hebben. Bij het plus systeem wat 33 Engelse pond per maand kost kan je het aantal gebruikers uitbreiden, en het enterprisesysteem waarvoor je eerst een offerte aanvraagt heeft onbeperkte mogelijkheden. Zo groeit het systeem mee met de groei van jouw bedrijf.
Omdat Soldo vanuit het Verenigd Koninkrijk (Engeland) opereert, Debetkaartaccounts uitgeeft, staan de prijzen in de prijstabel in Engelse Pond vermeld. Als je op deze link klikt
en vervolgens bovenin het menu op "Pricing" klikt dan zie je het ook met eigen ogen. Onder de prijzen zie je direct alle mogelijkheden voor jouw bedrijf vermeld.
Nog even over de kosten van de debetkaarten, omdat je vanaf elke willekeurige zakelijke IBAN bankrekening je debitcardaccount kan opwaarderen worden de kosten automatisch door Mastercard omgerekend naar de dan geldende wisselkoers in Euro's. Er vanuitgaande dat je al je kosten in Euro's verwerkt. 

Hoe je je zakelijke debitcardaccount activeert en beheert

Hoe je het debitcardaccount beheert begint met dat je nadat je het account hebt aangevraagd, dat je binnen 24 uur ermee aan de gang kan en via een van jouw zakelijke IBAN bankrekeningen stort je geld op jouw zakelijke Soldorekening. Van hieruit ken je budgetten toe per werknemer, per team, per project of voor een speciaal doel. Dit laatste bijvoorbeeld voor een bepaald type incasso. Je kan zelf virtuele (dit zijn digitale) of fysieke debitcards uitgeven. Het kunnen debitcards zijn die een permanent karakter hebben, dus die voor langere tijd in het systeem overeind kunnen blijven of tijdelijke debitcards, die bijvoorbeeld na het eindigen van een project stoppen. Dit geef je allemaal aan in het Spend Management systeem waar de debitcards een belangrijk onderdeel van zijn.

Over de boekhouding

Het liefst zou je natuurlijk willen dat je op boekhoudkundige kosten kan besparen, maar vooral ook dat dat financieele bedrijfsproces minder tijd in beslag gaan nemen. Minder financieele zaken die rommelig zijn. Posten die nog uitgezocht moeten worden. Met andere woorden: je hebt liever dat dat verleden tijd is. Dankzij de fantastische koppelingen van het spend managementsysteem van Soldo, waar de boekhouding, maar ook de declaraties die de medewerkers via de app in kunnen scannen, en die dus ook direct worden meegenomen en verwerkt in het boekhoudprogramma wat de onderneming gebruikt. Anders gezegd: Met Soldo controleer je de volledige bedrijfsuitgaven en door de integratie met je boekhoudprogramma kan je de bedrijfsuitgaven snel en eenvoudig reconciliëren. 

Wie komt er binnen de onderneming in aanmerking voor Mastercard debitcards van Soldo?

Omdat je een debitcardaccount (dit is de zakelijke debitcardrekening) hebt, kan je zoals eerder beschreven het volgende uitvoeren: je kan zoveel werknemers als je nodig acht, volledige teams of zelfs externe medewerkers uitrusten met Mastercard® Soldo debetkaarten en zo bepaal je wie er toegang heeft tot het bedrijfsgeld en volgens welke regels het wordt uitgegeven


Afrekenen met de Soldo zakelijke debitcards

Of je een bedrijf met weinig personeel hebt of een onderneming met veel personeel, in alle gevallen is de Soldo zakelijke debitcard een goede hulp in je onderneming. Door het fantastische spend managementsysteem van Soldo stuurt het al jouw financieele bedrijfsprocessen perfect aan, en het je neemt je bovendien veel werk uit handen.

Maar zou je niet liever zakelijke creditcards willen gaan gebruiken?

Liever een zakelijke creditcard of een zakelijke debitcard?

Bij zakelijke creditcards leen je geld, dit geld moet later natuurlijk weer terugvloeien naar die bank of die creditcardmaatschappij waarmee je een contract hebt afgesloten, met de nodige zorgen vandien. En de aanvraagprocedure is erg lang  Die rompslomp bespaar je jezelf door een debitcardlijn op te gaan zetten. En te gaan voor de geweldige zakelijke debitcards van Soldo.

Wat is een debitcardlijn?

Een debitcardlijn is simpel. Je vraagt bij Soldo een zakelijk debitcardaccount aan. Daarna maak je met een simpele muisklik voor elke werknemer een virtuele debitcard aan en daar wijs je een bepaald budget aan toe. Die werknemer kan dan niet meer uitgeven dan wat jij op de betaalkaart hebt gestort.
Zo kan je ook debitcards per team, of voor een bepaalde opdracht zoals incasso's aanmaken.

Spend Management met virtuele debitcards is het perfecte kostenbeheersysteem voor elke onderneming

Met de virtuele debitcards van Soldo beheers je de bedrijfskosten op zeer effectieve wijze. Zoals gezegd kan je voor elk doel van je onderneming virtuele debitcards aanmaken en die bewaken vanuit het centrale beheersysteem. Zo heb je dus elk moment inzage in je bedrijfsfinanciën. En aangezien de monitoring plaatsvindt vanuit de financiële administratie heb je vrijwel geen omkijken meer naar de boekhouding van je bedrijf. Een groot voordeel is dat declaraties automatisch worden verwerkt in de boekhouding, net zoals alle andere uitgaven die je werknemers met de virtuele debitcards doen. Spend management op en top.

Reactie plaatsen