debitcard

Beheer je zakelijke uitgaven met de Soldo debitcard

Om je zakelijke uitgaven goed in beeld te brengen, maar vooral om er de volledige controle over te hebben, zijn de betaalkaarten van Soldo enorm interessant voor jou als ondernemer, maar ook voor al je werknemers voor als je een bedrijf met personeel hebt.
Uiteraard kan het ook zo zijn dat je geen personeel in dienst hebt, maar dat je wel die wens voor de toekomst hebt. Ook dan zijn de zakelijke debitcards  van Soldo erg zinvol.

Afrekenen met de Soldo zakelijke debitcard

Of je een eenmansbedrijfje hebt of een onderneming met veel of weinig personeel, in alle gevallen is de Soldo zakelijke debitcard een goede hulp in je onderneming.

Wat kan je doen met de zakelijke debitcard van Soldo?

Met een zakelijke debitcard kan je ervoor zorgen dat jij als directeur, maar ook al je werknemers kunnen overal ter wereld met de kaart afrekenen. Het enige waar je aan moet denken is dat er voldoende saldo op de diverse kaarten staat. Het is namelijk een vooraf oplaadbare betaalkaart.. Vandaar dat dat noodzakelijk is.

Liever een zakelijke creditcard of een zakelijke debitcard?

Bij zakelijke creditcards leen je geld, dit geld moet later natuurlijk weer terugvloeien naar die bank of die creditcardmaatschappij waarmee je een contract hebt afgesloten, met de nodige zorgen vandien. En de aanvraagprocedure is erg lang  Die rompslomp bespaar je jezelf door een debitcardlijn op te gaan zetten. En te gaan voor de geweldige zakelijke debitcard van Soldo.

Wat is een debitcardlijn?

Een debitcardlijn is simpel. Je vraagt bij Soldo een zakelijk debitcardaccount aan. Daarna maak je met een simpele muisklik voor elke werknemer een virtuele debitcard aan en daar wijs je een bepaald budget aan toe. Die werknemer kan dan niet meer uitgeven dan wat jij op de betaalkaart hebt gestort.
Zo kan je ook debitcards per team, of voor een bepaalde opdracht zoals incasso's aanmaken.

Hoe waardeer je de zakelijke debitcard op?

Via een van je zakelijke bankrekeningen waardeer je de zakelijke betaalkaarten op, die je middels het zakelijke debitcardbeheersysteem toekent aan elke werknemer of team aan wie je de kaarten ter beschikking hebt gesteld. Dit doe je middels het virtuele uitgiftesysteem.

Integratie met je boekhoudprogrammma

Dankzij het centrale debitcardbeheersysteem wordt elke transactie die met een van de zakelijke debitcards van Soldo plaatsvindt, direct verwerkt je boekhouding. Ook declaraties worden middels de App direct verwerkt. Je hebt er dus geen omkijken meer en omdat je dus direct kan zien wat er met elke debitcard en elke financiële transactie gebeurt, zijn de Soldo debitcards een enorme aanwinst voor je bedrijf. Je mist nooit meer een financiële transactie. Bestel daarom direct het debitcardaccount van Soldo en geef meteen de debitcards aan je werknemers. Zodat ze snel de nodige uitgaven ermee kunnen doen.

Reactie plaatsen