Volledig grip op de cashflow van je onderneming 

Met de zakelijke Mastercard debitcardsystemen van Soldo  krijg je volledig Grip op de Cashflow van je onderneming.
Dit komt omdat je de Debitcardsoftware van Soldo kan koppelen aan boekhoudsoftware nummer 1, Exact.

Op Mijndebitcard is er vaak gesproken over de uitgavenkant van zakelijke ondernemingen, uiteraard moet je jouw bedrijfskosten goed kunnen monitoren wat met het Spend Managementsysteem van Soldo uitstekend lukt uiteraard, maar daarnaast zijn er ook inkomsten.
Het is misschien leuk als je op je belastingaangifte meer uitgaven dan inkomsten hebt,  maar voor de cashflow van je bedrijf is het echt niet fijn.debitcardsoldo2

Wat is Cashflow?

Cashflow, in het Nederlands Kasstroom, is het geheel van liquide middelen. Je kan het terugvinden in het Grootboek uiteraard. Bijvoorbeeld bij je Kas, Bank en Giro transacties.
Het Grootboek is de basis voor je Balans en je Resultatenrekening. Misschien ben je een startup en weet je nog niet zoveel van boekhoudkundige zaken, vandaar dat we het hier nog even uitleggen. 


In ieder geval heeft de Cashflow te maken met het geld wat uit je onderneming vloeit en het geld wat je onderneming in komt over een bepaalde periode.
 We hebben het dus boekhoudkundig gezien over de debiteuren- en de crediteurenadministratie. Denk maar aan factuurbedragen  die je betaalt en factuurbedragen die je ontvangt. Je wil zo snel mogelijk je geld de onderneming in krijgen.
Dus goed debiteurenbeheer is van groot belang, en uiteraard kan de Spend Management software in combinatie met de Exact koppeling daarvoor zorgen.


debitcardsoldo2