arrow_drop_up arrow_drop_down
Mastercard Business card maakt ondernemen een stuk makkelijker

Mastercard Business card maakt ondernemen een stuk makkelijker

Als ondernemer wil je graag dat je financiën goed lopen. De Mastercard Businesscard kan je daarbij van dienst zijn. Voordelen van deze kaart zijn dat je wereldwijd af kan rekenen, dat je aankopen 180 dagen zijn verzkerd tegen verlies schade en diefstal. En je krijgt korting onder andere bij Hertz,  Thalys en McAfee.

Mastercard Businesscard voor al je werknemers

Voor al je werknemers kan je een afzonderlijke Businesscard aanvragen. Bovendien kan je geld op de kaart storten, zodat je werknemers precies weten wat ze uit mogen geven en gaan ze daar overheen dan spreek je ze daar natuurlijk op aan en zal het geen tweede keer gebeuren. Zo hou je de kosten voor je onderneming goed in de hand.
Klik hier om de Mastercard Businesscard aan te vragen

Een goed alternatief is de Crosscard

De Crosscard is een debitcard welke je voor je werknemers aan kan vragen. Een Crosscard debitcard is een (digitale) betaalkaart waar je eerst geld op moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Via het centrale laadpunt moet er eerst geld op de verschillende debitcards van je werknemers gestort worden.Dit kan jij als werkgever doen, maar je kan er ook een verantwoordelijk functionaris voor autoriseren.
Daarna kan de werknemer er pas een uitgave mee doen. Op deze manier hou je een goede controle over de budgetten..

Voor minder grote ondernemingen

Heb je niet zoveel medewerkers in dienst dan kan je beslissen om voor elke werknemer een Viabuy debitcard aan te vragen. Dit is een ideaal betaalmiddel waarmee je medewerkers overal mee af kunnen rekenen. Net zoals de Crosscard is het ook een debitcard maar dan zonder het centrale laadsysteem. Via een aan de Viabuy debitcard gekoppelde IBAN bankrekening kan er door iedereen geld op de debitcard worden geboekt. Er is geen enkele beperking. Dit betekent dat er dus ook door iedereen contant geld op de kaart gestort kan worden bij elk Grenswisselkantoor en bij elk Western Union agentschap.
Klik hier om je Viabuy debitcard aan te vragen>>>

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen