De ANWB Debitcard

De ANWB heeft nu ook een debitcard, welke ook wel prepaid creditcard wordt genoemd. Het is een betaalkaart met dezelfde mogelijkheden als de ANWB creditcard. Met het grote voordeel dat je door de ANWB debitcard te gebruiken geen geld leent, zoals dat bij de traditionele ANWB creditcard wel het geval is.
Bij de ANWB debitcard dien je eerst geld op de kaart te storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Dit dwingt je om  eerst goed na te denken, waardoor impulsief aankoopgedrag tot het verleden behoort. Door deze manier van werken ga je verstandiger met je geld om dan met een pinpas of creditcard.
Met een pinpas of creditcard gaat het uitgeven van geld wel erg makkelijk. Je denkt vaak niet na of je voldoende geld op je kaart of bankrekening hebt staan. En aan het eind van de maand kom je er meestal pas achter hoe groot je betalingsachterstand is.

Vindt er een inkomenscheck plaats?

Een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard, je hebt dus niet te maken met een geldlening. Bij het aanvragen van een ANWB debitcard vindt er geen inkomenscheck plaats bij het BKR, hetgeen bij de ANWB creditcard wel het geval is. Daarom kan je de ANWB debitcard heel snel in huis hebben. Bovendien heb je door het gebruiken van de ANWB debitcard 100% controle over je geldzaken.

Wereldwijd betaalgemak met de ANWB debitcard

Met de ANWB debitcard kan je overal afrekenen. Het maakt niet uit of je binnen Europa bent of daarbuiten. Je kan op internet al je betalingen ermee verrichten en audio- en video on demand contracten afsluiten. Maar ook kan je met de kaart afrekenen nadat je brandstof hebt getankt, afrekenen op tolwegen en in hotel en restaurant is ook mogelijk.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele.
Voor meer informatie hoe je de debitcard kan gebruiken alsof het een creditcard is klik je hier>>>

Vergelijkbare debitcards

Vergelijkbare debitcards zijn bijvoorbeeld de Viabuy debitcard en de N26 debitcard.
Klik hier voor meer informatie>>>