Razendsnel in huis

Met een simpele muisklik ontvang je de virtuele card,direct in je mail

Garantie op je aankopen

De debitcards geven je

100% aankoopbescherming op al de aankopen

Geen BKR Controle

Ongeacht je leeftijd en financiële situatie kom je altijd in aanmerking voor een debitcard.

Ecommerce Debitcard

Virtuele credit card of een virtuele debitcard bestellen?

Met een virtuele creditcard of een virtuele debitcard is het mogelijk om online betalingen te  doen. Overal waar creditcards worden geaccepteerd. Een virtuele credit card wordt daarom ook wel een  digitale creditcard genoemd, waarbij je dezelfde mogelijkheden hebt als bij fysieke credit cards en debit cards.
Dit komt doordat je Google Pay en Appley Pay aan je virtuele creditcard kan koppelen. Wat dus betekent dat je er niet alleen online mee af kan rekenen, maar ook onderweg.

Direct een gratis debit card of credit card in je email

Een Easy Money bankrekening met gratis virtuele credit of debitcards

Anderen over de persoonlijke debitcard:

"Nooit meer een creditcard!"

Doordat ik door mijn verleden schulden had gemaakt en nu bezig ben die op te lossen, kan ik geen creditkaart krijgen. Ik wil er ook niet weer eentje omdat je je blauw betaalt aan rente. 

De  debitcard is super! En is binnen enkele minuten aangevraagd

"Voor mij een echte 10!"

Voor mensen die een Debitcard willen, kunnen hem het beste via Mijndebitcard aanvragen.

Geen lange wachttijd op een reactie en een Nederlands antwoord. Voor mij een echte 10!


- Vincent Klootwijk

"Een klant kan erop vertrouwen"

Wij hebben de debitcard al 7 jaar en zijn enorm tevreden. 

Wij gaan een aantal keer per jaar naar Spanje en huren dan een auto en rekenen met de debitcard af.


- Sanne Kalkhoven

Ontvang de virtuele debitcard, welke ook een vooraf oplaadbare creditcard is direct in je mail

    • Dezelfde betaalmogelijkheden als bij een creditcard
    • De meeste opwaardeermogelijkjheden
    • Geen transactiekosten
    • Virtuele betaalcard is direct beschikkbaar in je mail
debitcardimage

Welke persoonlijke virtuele card?

Het kan zijn dat je alleen online met een virtuele vooraf oplaadbare creditcard af wil rekenen, dan volstaat een virtuele debitkaart, dit is een digitale betaalkaart die vrijwel door elke debitcarduitgever wordt aangeboden. De virtuele debitcard ontvang je direct in je mailbox.
Bovendien kan je de virtuele debitcard koppellen aan Apple Pay of aan Google Pay. Op deze manier heb een fysieke debitcard in handen in je mobiele telefoon.


debitcardaanvragen

Je hebt zelf de volledige controle

Je hebt zelf de volledige controle over jouw persoonlijke geldzaken. Dit komt omdat een vooraf oplaadbare creditcard, zoals de debitcard er eentje is waarbij  je eerst geld op de kaart moet storten, voordat je er een uitgave mee kan doen. Zodoende stort je alleen maar je eigen geld op de vooraf oplaadbare credit card of debit card en kan je dus door het gebruiken van deze unieke betaalkaart nooit en te nimmer in de financieele probl;emen terecht komen.
De virtuele debitcard heb je daarom direct in je mailbox, als een 16 cijferig kaartnummer, en kan je direct in je mobiel zetten, of je rekent met dat kaartnummer bijvoorbeeld af bij een internetaankoop op je desktop computer.

Zijn al mijn aankopen verzekerd?

Of je aankopen verzekerd zijn,  hangt ervan af of je een wat duurdere debitcard wil. Dit kan slim zijn als je wel vaker aankopen doet, en die op een veilige manier af wil rekenen. Uiteraard zijn de wat goedkopere debitcards ook 100% veilig, maar dan heb je die uitgebreide verzekeringsmogelijkheden niet.

debitcardaanvragen

Hoe werkt de virtuele credit card of debit card precies?

De virtuele debitcard heb je direct in je mailbox  als een 16 cijferig kaartnummer, en kan je direct in je mobiel zetten, of je rekent met dat kaartnummer bijvoorbeeld af bij een internetaankoop op je desktop computer.

bank

Geen Bankrekening?

Er zijn situaties denkbaar waarbij je om wat voor reden dan ook geen bankrekening hebt. Gelukkig kan je bij Openbank altijd een bankrekening openen, en ontvang je de virtuele debitcard of de vooraf oplaadbare creditcard direct in je mailbox, en omdat er geen geld geleend wordt, vind er ook geen BKR-controle plaats. dit is de reden dat je de kaart direct in je mailbox hebt, en er direct overtal ter wereld mee af kan rekenen

Wisselkoers en transactiekosten

Bij de Metalcard van Openbank heb je geen wisselkoerskosten, en ook geen transactiekosten van al de handelingen die je met die specifieke debitcard verricht.

debitcardimage

Wat is het belangrijkste idee achter de debitcard?

Het belangrijkste idee achter de debitcard is dat je geen geld leent.Je stort eerst je eigen geld op de kaart. Je kan nooit rood komen te staan, en houdt bovendien de volledige controle over je inkomsten en je uitgaven.

Bovendien heb je dezelfde gebruiksmogelijkheden als bij de traditionele creditcard.
De debitcard is in het leven geroepen door Mastercard en Visacard, ter voorkoming dat men in de financiële problemen terecht komt.
Reden genoeg om direct de virtuele debitcard aan te vragen. Binnen enkele minuten heb je de kaartcode in je mailbox.  

Zijn er ook virtuele credit cards of debit cards voor zakelijke gebruik?

Jazeker, er zijn ook zakelijke virtuele betaalkaarten in allerlei vormen en allerlei mogelijkheden. Voor de Z'zper bestel je een zakelijke virtuele kaart bij Soldo, en kan je er vervolgens direct over beschikken in via je Mailbox. En ook hier geldt weer dat je geen geld leent, en dat de kaart dus vooraf oplaadbaar is via elke willekeurige IBAN bankrekening, waarbij het logisch is dat je voor een zakelijke rekening kiest om de kaart op te waarderen met geld wat in de onderneming direct beschikbaar is.
Daarnaast zijn er zakelijke debitcards speciaal gemaakt voor het MKB. Deze kaarten zijn dus geschikt voor ondernemingen met maximaal 250 man personeel. 
Uiteraard hebben we ook virtuele kaarten voor grote ondernemingen in de aanbieding. In alle situaties geldt dat je als onderneming de kaarten zelf aan kan maken binnen het centrale beheersysteem, met uitzondering van de kaart voor de Zzp'er, deze bestel je net zoals de persoonlijke kaart zelf bij de kaartuitgever.