Vind jij dat je genoeg verdient in het onderwijs?

De salarissen in het onderwijs vormen wel vaker een discussiepunt onder leerkrachten. Naar verhouding moeten leerkrachten veel meer uren werken dan werknemers in andere vakgebieden. Het demissionaire kabinet heeft verbetering beloofd.
Als je jong bent en je volgt een opleiding dan kan je niet overzien of je later voldoende inkomen verdient om in al je behoeften volledig te kunnen voorzien.

Onvoorziene omstandigheden

Zoals reeds beschreven in voorgaande blogs krijg je te maken met onvoorziene omstandigheden. Onvoorziene omstanndigheden kunnen zijn als je koelkast, auto of computer het begeeft. Maar ook als je salaris niet meer stijgt omdat daartoe buiten je schuld om toe wordt besloten.
Ook als je studeert voor een zeker vak, dan kan je niet weten of je daar later voor wordt aangenomen en of jouw carrièrekansen daar werkelijk liggen. Het kan zijn dat je een behoorlijk doorzettingsvermogen moet hebben als het in eerste instantie niet lijkt te lukken. De een heeft nou eenmaal meer mazzel dan de ander.

Onvoorziene omstandigheden vang je op met de debitcard

Omdat regeren vooruitzien is en je nooit kan weten hoe je er later financieel voorstaat, doe je er verstandig aan om te kiezen voor een veilig betaalmiddel, met dien verstande, dat je door een goed overzicht je indekt tegen toekomstige financiële nadelen. En de Viabuy debitcard biedt jou altijd en overal een bijzonder transparant overzicht van al je transacties, maar ook van je actuele banksaldo.

Een gratis bankrekening welke gekoppeld is aan de debitcard

Bovendien krijg je gratis bij aankoop van je Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde bankrekening. Dit is erg handig omdat iedereen in no time geld op je debitcard kan storten, inclusief jezelf.
Zo kan je salaris bijvoorbeeld op je debitcard gestort worden, maar ook jouw cliënten kunnen geld op je debitcard storten, zelfs via een kasstorting.
Reden genoeg om direct de Viabuy debitcard aan te vragen>>>