Verzekeraar mag de premie van een schadeverzekering stilzwijgend verhogen

Vandaag staat er een artikel in het nieuws dat verzekeringsmaatschappijen de premie van hun schadeverzekeringen stilzwijgend mogen verhogen. Omdat er vorig jaar 30 Miljard aan schade is uitgekeerd moeten verzekeringsmaatschappijen klaarblijkelijk geld bijleggen en daarom verhogen zij de premie fors. Je kan hierbij denken aan je opstal- of woonverzekering en je inboedelverzekering. Normaliter sturen verzekeringsmaatschappijen jou wel een specificatie met de nieuwe premies. Je zal dan hetgeen je op je betaalrekening hebt staan iets moeten verhogen, zodat je niet rood komt te staan.

Betaalrekening bij je debitcard

Zoals je waarschijnlijk weet heeft de Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde IBAN betaalrekening.Dit is ideaal want via de IBAN betaalrekerning kan je je automatische incasso’s instellen en je facturen betalen. Maar ook kan iedereen geld op jouw Viabuy debitcard storten, zowel via internetbankieren als bij elk Grenswisselkantoor en elk Western Union agentschap. Dit is erg handig, omdat je de ontvangsten, zoals je salaris erop kan storten. Vervolgens doe je er de nodige betalingen mee. Je kan hierbij denken aan je huur, je energie, je ziektekosten en meer van dat soort vaste lasten.
Met de Viabuy debitcard kan je zo al je financiën regelen.

Efficiënt geld overboeken

Dankzij het aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekeningnummer kan je snel en efficiënt geld op je Viabuy debitcard storten.
En als je wat meer geld nodig hebt voor een uitgave of betaling dan kan je snel geld overboeken. Het geld is binnen enkele minuten op je kaart en dus ook op je IBAN bankrekening bijgeboekt. Da’s toch ideaal?

De Viabuy debitcard biedt je veel comfort

De Viabuy debitcard is dankzij een aan de kaart gekoppeld IBAN bankrekening de ideaalste debitcard. Dat is de belangrijkste reden waarom steeds meer mensen kiezen voor de Viabuy debitcard.