Veritas debitcard met IBAN oplaadmogelijkheid

De Veritas debitcard is een betaalkaart welke afkomstig is uit Frankrijk en bij aanschaf krijg je de keuze tussen een Frans en een Engels IBAN nummer. Met deze IBAN bankrekening die gelijk aan je debitcard is gekoppeld, kan je makkelijk geld naar je Veritas debitcard overboeken. Veritas zegt dat het maximaal 3 dagen duurt voordat de opwaardering via je reguliere bankrekening gerealiseerd is.
Omdat de debitcard afkomstig is uit Frankrijk, is opwaarderen met iDEAL onmogelijk.
Net zoals met al de andere debitcards kan je ook met de Veritas debitcard wereldwijd betalen via het Mastercard netwerk en met de meest gangbare Veritas Classic card kan je bij benzinestations korting krijgen.
Controleer wel eerst of er een aangesloten benzinestation bij jou in de buurt is.

Is de Veritas debitcard een creditcard?

De Veritas debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Dit betekent dat je geen geld leent, zoals bij de traditionele creditcard. Je moet eerst geld op je debitcard storten, voordat je er een betaling mee kandoen.
Omdat je jouw eigen geld stort, kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt en je kan dus ook niet rood komen te staan.
Het betalen van een eventuele boeterente, zoals bij een creditcard, is niet aan de orde.

Heb ik met de Veritas debitcard dezelfde betaalmogelijkheden als bij de traditionele creditcard

Ja, met de Vertias debitcard heb je dezelfde betaalmogelijkheden als bij een creditcard.
Wel verschillen de bestedingsmogelijkheden en de prijzen van de Veritas Basic Debitcard en van de Veritas Classic Debitcard.
De Basic card kost €29,90 per jaar. Deze kaart dien je als eerste aan te vragen en daarna kan je Upgraden naar de Classic card en betaal je €8,- extra per jaar. In het geval van de Classic card dien je jezelf te onderwerpen aan een strenge identiteitscontrole.
De opwaardeerlimieten beschouw ik als redelijk goed. Een doorsnee vakantieganger heeft aan de op te waarderen bedragen van de Veritas Classic Debitcard ruim voldoende.
Klik Hier om je Veritas debitcard aan te vragen>>>