Anytime debitcard biedt veel mogelijkheden

Zowel voor particulieren als voor bedrijven is de Anytime debitcard interessant. Nadat je een account hebt geopend beschik je over een geweldige Mastercard debitcard met een daaraan gekoppelde internet bankrekening.
Met deze internetbankrekening kan je als ondernemer, maar ook als particulier al je bankzaken wereldwijd regelen. Ook kan je met de aan de bankrekening gekoppelde Anytime Mastercard debitcard wereldwijd betalen.

Real time functies van de zakelijke Anytime Mastercard debitcard

Via je smartphone kan je heel makkelijk de limieten van de kaart wijzigen, de opname uit een geldautomaat activeren of deactiveren, Je krijgt na elke transactie direct een melding op je mobiel en ziet dan ook het nieuwe saldo in beeld en vanzelfsprekend kan je de Anytime debitcard overal ter wereld gebruiken.

Volg je bestelling op de voet

Via een uniek track en trace systeem kan je de bestelling volgen, je weet precies wanneer je Anytime debitcard aankomt.

Slim contactloos betalen

Met de slimme sleutelhanger of armband kan je tot €20,- contactloos afrekenen. Dit gaat heel makkelijk. De sleutelhanger noemen we de Payband en de armband de Paykey.

Het eenvoudig verwerken van uw boekhouding

Na elke transactie krijg je een melding van Anytime, dan kan je deze beantwoorden door een factuur te uploaden. Anytime zorgt ervoor dat je keurig aan het eind van elke maand een Excel sheet ontvangt, waarin de bedragen,zoals de btw, zeer nauwkeurig zijn gespecificeerd.

Business debitcard en / of een mobiele cardreader

Zowel de Anytime Busines debitcard als de mobiele cardreader kan je aanschaffen. De Anytime debitcard kost slechts €9,95 per jaar en de mobiele cardreader heb je al voor €79,-
De cardreader is ook interessant, omdat je daarmee jouw klanten via een debitcard af kan laten rekenen. Dit product is handig voor als je onderweg je betalingen wil ontvangen, maar ook in je eigen fysieke winkel kan je er gebruik van maken.

Verhuur via Airbnb

Als je vakantiewoningen verhuurt via Airbnb dan is de Anytime debitcard ook erg interessant. Je kan ermee betalen en ermee betaald worden.

Zijn ouders goede leermeesters?

Of je nou als ondernemer of als particulier je financiën goed wil regelen, je wil het natuurlijk ook zo goed mogelijk voor je kinderen doen. Ook wil je ze financieel zelfredzaam maken. De Anytime debitcard kan je daarbij helpen.
Klik hier voor meer informatie>>>

Vrijwilliger van een vereniging

Waarschijnlijk vind je de sport die je doet erg leuk, en misschien ben je wel penningmeester en wil je de financiën zo efficiënt mogelijk regelen. Ook dan zit je goed met de Anytime debitcard.

Heb je een druk leven?

Pedicures, Kapsters, en Aannemers werken vaak zelfstandig als ZZP’er.
Ze hebben een druk leven en willen zo min mogelijk tijd aan hun financiën besteden en zoals gezegd kan met de zakelijkke Anytime debitcard hun boekhouding volledig geautomatiseerd worden.
Dus voor wat betreft mobiele betaaloplossingen zit je bij Anytime goed.

Minder Rompslomp

Dankzij de Anytime integratie met je boekhouding, heb je weinig werk aan de onkostennota’s. Deze worden naadloos geïntegreerd in jouw persoonlijke Anytime debitcard in combinatie met de daaraan gekoppelde IBAN bankrekening.

Je hele planning via de Smartphone

Als je veel onderweg bent voor je werk, dan neem je liever geen contant geld meer mee. Aangezien je Anytime debitcard als het ware in je Smartphone zit, is het heel simpel.
Je stuurt vanuit je Smartphone een email naar je klanten. En via de Anytime link die jij meestuurt kunnen je klanten jou direct betalen.
Het achteraf sturen van facturen is dus niet meer aan de orde. Zo heb je dus veel sneller je geld binnen.

Electronic Business, ook bekend als E-Commerce

Of je nou doet aan Internet Marketing, of op een andere manier aktief bent in de ict business, je bent overal tegelijk en bent heel druk met de internetontwikkelingen. Je wilt dus zo min mogelijk tijd aan je financiën besteden en om geen transacties mis te lopen zet je Anytime in.

Heb je een webshop

Als je een webshop hebt dan wil je knoppen waarmee direct afgerekend kan worden integreren in je webshop, eenvoudig terugbetalen van een klant, nadat een artikel is teruggestuurd. En overal ter wereld wil je jouw leveranciers gemakkelijk kunnen betalen. De Anytime debitcard voorziet daarin.

Je bent overal en nergens voor je werk

Je verplaatst je zo snel op het internet of onderweg, dat je soms even niet meer weet wat je vandaag allemaal hebt gedaan.
Of je producent, verkoper, of internet marketeer bent, je maakt hele lange dagen en wil absoluut geen administratieve beslommeringen, en dus automatiseer je jouw boekhouding waar en wanneer je dat maar wil.
Waarschijnlijk wil je dat en bestel je nu het gewenste Anytime product.