Payhawk is de zakelijke debitcard voor elke ondernemer met slimme geautomatiseerde financieele processen

Payhawk debitcards zijn zakelijke debitcards voor elke onderneming waarbij slim gebruik wordt gemaakt van allerlei geautomatiseerde financiële processen.
Het zijn uiteraard fysieke en/of virtuele debitcards,

aangepast voor jouw onderneming.

Voor elk project,  of voor elke specifieke aankoop kan per werknemer of voor een team een virtuele of een fysieke debitcard uitgegeven worden.,


De Payhawk debitcards zijn debitcards die vanaf elke willekeurige zakelijke rekening opgewaardeerd kunnen worden.
Het geld wordt dan direct vanaf een  zakelijke bankrekening van het bedrijf op de  debitcards (van de werknemers) gestort.

Dit verloopt zeer efficiënt via het centrale beheersysteem,  welk beheert kan worden door de eigenaar van het bedrijf of iemand die daar specifiek voor geautoriseerd wordt.


Nadat het budget per kaart is ingesteld, kan er worden overgaan tot wereldwijde aankopen met de hoogste acceptatiegraad.
Ook aan digitale advertenties,  reizen en entertainment voor uw werknemers kan worden gedacht. .


debitcardzakelijkmoss

Realtime monitoring 

Het geweldige centrale beheersysteem van het hoofdaccount van de Payhawk debitcards voorziet een zeer nauwkeurige realtime monitoring.
Hierdoor heeft u voor iedereen binnen uw organisatie de volledige controle over de volledige bedrijfsfinanciën., en mist u niks.

Uiteraard worden de zakelijke uitgave direct in het boekhoudpakket wat u gebruikt geïntegreerd, en heeft u geen omkijken meer naar de declararaties van uw werknemers.


debitcardaanvragen
levertijdkort

Korte levertijd

De zakelijke debitcards worden snel afgeleverd

bkr

Aankoopbescherming

Al uw zakelijke aankopen zijn 360 dagen verzekerd.

bkr

Geen BKR controle

100% acceptatie

Heeft u zakelijke Moss debitcards nodig voor uw onderneming?

Omdat de zakelijke Mastercard debitcards van Moss erg handig zijn om de budgetten per werknemer goed te bewaken, is het erg slim om deze vooraf oplaadbare debitkaarten  te gebruiken binnen uw MKB-bedrijf.

Elke financiële transactie die met een Moss debitcard wordt gedaan wordt realtime verwerkt, en vervolgens in uw online boekhoudprogramma opgenomen.
Er is sprake van een eenvoudige rapportage. Elke transactie kan ter plekke worden vastgelegd in het systeem door de bonnetjes ter plekke in te scannen via de app. 

Dus als MKB onderneming zijn de Moss debitcards zeer wenselijk om te gaan gebruiken.