Loop jij risico als je mobiel afrekent?

Of je risico loopt als je mobiel afrekent? Dat ga ik je uitleggen in deze blog. Steeds meer komt mobiel afrekenen erin om de eenvoudige reden dat het makkelijk is en dat het helemaal niet meer uitmaakt waar je bent.
Je hebt altijd wel je mobiel bij de hand. De een een Iphone, en de andere zijn Android smartphone. De meeste bekende App om mee af te rekenen is die van Ideal.

Is het risicovol om met Ideal af te rekenen?

In een andere blog heb ik al eens beschreven dat al je betalingen die je met Ideal doet niet verzekerd zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor mobiel betalen met je Smartphone.
Naast de Ideal app komen er steeds meer andere Apps. Het is helemaal niet handig als je onderweg moet zoeken welke App je voor welke betaling moet gebruiken.

Viabuy’s debitcard App

Als jij mijn website al eerder hebt bezocht dan zal het je niet ontgaan zijn dat Viabuy’s debitcard een erg fijn betaalmiddel is. Deze digitale betaalkaart geeft je zowel op internet als daarbuiten enorm veel betaalgemak met ongekende mogelijkheden.
Jij als eigenaar van de bijzondere Viabuy debitcard beschikt over een soort App waarmee je overal mobiel je betalingen kan doen. Het maakt helemaal niet uit waar je bent of welke transactie je uit wil voeren. De hoogte van je uitgave doet er ook niet toe.

Snel geld op je debitcard storten

Dankzij jouw persoonlijke IBAN code kan je supersnel ook met je mobiel geld op je Viabuy debitcard storten en daarna kan je kopen wat je maar wil. Dit is ook heel makkelijk als je op vakantie bent. Van tevoren hoef je geen zorgen te hebben.

Meer informatie>>>