Denk jij dat alle valse Eurobiljetten worden onderschept?

Uit cijfers van de Nederlandse Bank blijkt dat in 2017 al 24.500 valse Eurobiljetten zijn onderschept. Nog steeds wordt er nog veel te veel met kasgeld betaalt. Je trekt geld uit de muur en loopt altijd het risico dat je valse Eurobiljetten in handen krijgt. Je wil dat risico niet meer lopen en gaat je verdiepen in de debitcard. Dit is een bijzonder interessant betaalmiddel waarbij je geen contant geld meer nodig hebt.

Contactloos betalen met de Viabuy debitcard

Met de Viabuy debitcard kan je overal ter wereld contactloos betalen. Dit is veel veiliger dan dat je geld uit de muur trekt. Zo loop je geen risico dat je van je geld wordt beroofd. Immers je doet al je betalingen met de debitcard. Zo kan je met de Viabuy debitcard heel eenvoudig geld op je debitcard storten. Je stort je geld naar het persoonlijke IBAN bankrekeningnummmer welke je bij de Viabuy debitcard ontvangt. Ook als je nog contant geld hebt, dan kan je dat heel makkelijk op de Viabuy debitcard zetten. Je kan dit regelen bij elk Western Union agentschap, en bij elk Grenswisselkantoor.
Ook bestaat de mogelijkheid dat anderen geld op jouw debitcard kunnen storten. En als het geld eenmaal op je debitcard staat, dan kan jij er weer contactloos mee betalen. Makkelijker kan niet!

De debitcard is 100% veilig

Omdat jij alleen de geheime codes kent kan niemand aan je geld komen. Bovendien bepaal je zelf wie er geld op je debitcard mag storten en hoeveel jij met de debitcard uit wil geven.
Ook is het nog eens zo dat je overal inzicht hebt in je geldzaken dankzij jouw persoonlijke debitcardaccount. En aangezien jij alleen de inlogcodes weet kan niemand aan je geld zitten.
Reden genoeg om direct jouw debitcard aan te vragen>>>