De beste wereldwijd geaccepteerde prepaid creditcard met online account

De Viabuy prepaid creditcard is de beste prepaid creditcard. Een van de redenen hiervoor is dat deze prepaid creditcard overal ter wereld wordt geaccepteerd. Er zit wel degelijk verschil tussen de wereldwijde locaties waar traditionele creditcards en prepaid creditcards geacepteerd worden. Dat heeft alles te maken met de afspraken binnen het contract dat creditcardmaatscjhappijen met Mastercard hebben afgesloten.

De debitcard is wereldwijd geaccepteerd

Elke debitcard die je tegenwoordig veel tegen komt op internet onder de benaming prepaid creditcard, is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel met beveiligd online account. Dit betekent dat je dus wereldwijd al je aankopen kan doen. Denk maar aan het afrekenen bij hotel, restaurant, op tolwegen en bij benzinestations. Ook kan je op internet on demand audio- en videodiensten zoals Itunes en Netflix afsluiten. Ook kan je de debitcard koppelen aan een Game account.
Omdat de Viabuy prepaid creditcard de enige creditcard is waarbij je minderjarige kind(eren) een eigen kaart kunnen gaan gebruiken, leren ze op jonge leeftijd al hoe ze dit digitale betaalmiddel aan elk willekeurig gameaccount kunnen koppelen.
Een enorm voordeel van Viabuy’s prepaid creditcard is dat er alleen maar geld uitgegeven kan worden wat er op de kaart is gestort. Zo kan je kind zijn zakgeld bij een Western Union kantoor of bij een Grenswisselkantoor op zijn/haar debitcard storten en jij hebt als ouder via jouw persoonlijk zeer goed beveiligde online account altijd inzicht in waar je kind zijn geld aan besteed.

Hoe werkt het zeer goed beveiligde online account?

Het zeer goed beveiligde online account is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens heb jij alleen en niemand anders kan dus inloggen in jouw zeer goed beveiligde prepaid creditcard account.
Alleen jij kan zien welke financiële transacties er plaats hebben gevonden. Zo kan je ook recente informatie waaronder je actuele saldo opvragen.
Je persoonlijke zeer goed beveiligde account is wereldwijd benaderbaar met je Smartphone, je tablet, maar ook met een pc of Macbook. Zo ben je goed op de hoogte van je financiële situatie.

De debitcard is de creditcard zonder zorgen

De debitcard die je dus ook als prepaid creditcard tegenkomt op internet, is de creditcard zonder zorgen. Je kan namelijk alleen maar geld op de kaart storten wat je werkelijk bezit. Rood staan of geld lenen is niet aan de orde. Met de debitcard speel je 100% op zeker!
Met de traditionele creditcard daarentegen leen je dus wel geld en geef je dus uit wat je niet hebt. Dit is zeer onverstandig omdat je later maar moet zien dat je het uitgegeven geld weer tijdig terug kan betalen aan je bank of creditcardmaatschappij. Ben je daar niet toe in staat dan staat je een hoge boeterente te wachten en elke maand dat je nog niet alles hebt afgelost kan je rekenen op rente over rente.
Je begrijpt dat je schulden zo heel snel op kunnen lopen, tot het moment dat jij niet meer aan je financiële verplichtingen kan voldoen.

De Viabuy prepaid creditcard is het snelst leverbaar

De viabuy prepaid creditcard is de creditcard zonder zorgen die je morgen al in huis kan hebben. Voor meer informatie en bestellen klik je hier>>>