arrow_drop_up arrow_drop_down

Contactloos betalen met de Money2go debitcard

De Money2go debitcard is een debitcard met de mogelijkheid dat je er met NFC (contactloos) kan betalen.
Dit is de snelste manier van betalen, geen pincodes en geen gedoe met wisselgeld. Zowel in Nederland, als in het buitenland is deze pas als contactloze (mogelijkheid om met NFC te betalen) pinpas te gebruiken bij winkels waar Mastercard wordt geaccepteerd, zoals bijvoorbeeld bij de Lidl, C&A en bij Blokker.
Dit gaat net zo als met een bankpas, gewoon even tegen het apparaat houden. Wel is het zo dat de winkeliers apparatuur voor contactloos betalen moeten hebben geïnstalleerd. Dit systeem staat bekend als betaalautomaten die uitgerust zijn met een NFC chip-lezer. Deze betaalautomaten kan je herkennen aan het “contactloos betalen” logo. Je kan via deze automaten ook normaal pinnen. Een pinpas van je eigen bank is dus overbodig.

Meer over de debitcard

De debitcard behoeft een nadere toelichting.
Een debitcard is een creditcard, waarop je vooraf geld stort. Je betaalt achteraf geen rekening, want als je met een debitcard afrekent wordt het bedrag op je kaart in mindering gebracht. Dit in tegenstelling tot een creditcard, waarbij je achteraf een rekening van de creditcardmaatschappij moet betalen.
Je houdt met een debitcard goed overzicht over je uitgaves, en je hoeft geen hoge rente of kosten te betalen.
Een debitcard is er voor iedereen. Het maakt niet uit of je een BKR notering, geen vast inkomen, of een uitkering hebt. Je wordt altijd geaccepteerd voor de Money2Go debitcard als je 18 jaar of ouder bent.
Voor je minderjarige kinderen zal je uit moeten wijken naar een iets duurdere debitcard, namelijk die van Viabuy.
Viabuy is de enige debitcardmaatschappij die debitcards uitgeeft in de vorm van een zakgeldkaart voor kinderen tot 18 jaar.
Meer weten? Klik hier>>>

Andere mogelijkheden van de Money2Go debitcard

Met de Money2Go debitcard kan je bijvoorbeeld online je aankopen doen, games aanschaffen, of je heel makkelijk registreren voor Netflix. Maar ook onderweg kan je de kaart gebruiken voor je aankopen, zowel contactloos als gewoon in de betaalterminal, die je ook met een creditcard kan doen. Zolang er maar voldoende geld op de kaart staat, is de debitcard te gebruiken alsof het een creditcard is.

De Money2Go heeft een online persoonlijk beveiligd account. Zodra je de kaart hebt ontvangen, kan je deze online registreren. Je hebt dan altijd een actueel financieel overzicht van je kaartsaldo.
Vanaf dat moment kan je elke maand via Ideal, of via een Sepa bankoverschrijving, maximaal €3750 op de kaart storten. Let op: er wordt 2% transactiekosten berekend over het bedrag dat je op de kaart stort. De transactiekosten worden direct in mindering gebracht op je kaartsaldo.
Voor meer inzage in de kosten klik hier.
Hierna kan je via je persoonlijk beveiligde account bij het menu “limieten” zien hoe je in het hogere opwaardeerniveau kan komen. Het wijst vanzelf de weg. Na je limiet verhoogd te hebben kan je tot maximaal €10.000 per jaar opwaarderen.

Het aanvraagmenu van Money2Go is erg gebruiksvriendelijk. Binnen een minuut heb je de kaart aangevraagd.

Bestellen

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van deze blog enthousiast bent geworden en dat je de Money2Go kaart wil bestellen>>>

paal
Door

paal

op 30 September 2015

kan mij werkgever ook geld storten op de money2go card

Jos van Tongeren
Vklootwijk@Gmail.com
Door

Vklootwijk@Gmail.com

op 2 November 2015

Hallo Jos, Weet jij misschien de oplaad limiet van de money2 go card? Bedankt voor al je tips al! Vincent

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 2 November 2015

Beste Vincent, Als je de kaart hebt ontvangen dan kan je maximaal €2500 per jaar op de kaart storten. Via je persoonlijk beveiligde account kan je je opwaardeermogelijkheden uitbreiden tot €10.000 per kalenderjaar.

vincent
Door

vincent

op 2 November 2015

Bedankt voor jouw reactie Jos! Ik krijg altijd super service, altijd tevreden met jouw website!

Reactie plaatsen