Met spoed een creditcard nodig
creditcard
creditcard
0

Met spoed een creditcard nodig

0

Er zijn situaties denkbaar waarbij je met spoed over een creditcard wil beschikken. Met de digitale Ecommerce kaart is dat mogelijk. Deze creditkaart ontvang je binnen 1  minuten in je mailbox. Zo kan je onverwachts op reis gaan, of ontdekken dat je partner met de creditcard op pad is, en jij er ook een nodig blijkt te hebben. Een creditcard aanvragen me t spoed ylijkt eenvoudig, omdat je over een internetverbinding beschikt.  Een creditcard is dus zo aangevraagd, maar de levertijd laat helaas vaak te wensen over.

Waarom duurt het eigenlijk zo lang voordat je creditcard wordt geleverd?

Dat heeft te maken met de financiële controle. Wat weer komt omdat een creditcard een geldlening is waarbij je financiële verleden onder de loep wordt genomen. Of je dat moet willen? Dat leg ik je verderop in deze blog uit.

BKR Registratie

Omdat een creditcard een financieel product is waarbij je geld leent, is het niet zeker dat je creditcard-aanvraag wordt goedgekeurd.
Bij het aanvragen van een creditcard wordt je gehele financiële situatie onder de loep genomen. Je zal heel wat financiële gegevens zoals je salarisoverzicht e.d. moeten overleggen aan de bank of aan de creditcardmaatschappij. Ook wordt er gekeken of je in het verleden je rekeningen tijdig hebt voldaan. Maar er zal ook onderzocht worden of jij geen andere leningen hebt lopen. Deze informatie wordt bij het BKR opgevraagd.
Je begrijpt dat hier een aardig tijdje overheen kan gaan. Als je met spoed een creditcard nodig hebt, en je moet op de financiële goedkeuring wachten, kan dat heel vervelend zijn. Uiteraard hebben we een oplossing hiervoor. Lees snel verder. Maar eerst moet je weten dat je met een reguliere bankpas niet overal kan betalen.

De Maestro bankpas

Een andere betaalkaart is de Maestro bankpas. Als je bij een reguliere bank bent aangesloten, heb je normaliter een Maestro bankpas waarmee je in binnen- en buitenland geld kan pinnen.
Helaas is gebleken dat deze pinpas niet in elk land bruikbaar is. Ook voor betaling op internet heb je in veel gevallen een creditcard of een debitcard nodig. 

gebruik debitcard als creditcard

Overal waar je met een creditcard kan betalen, kan je dat ook met een debitcard. Je hebt namelijk dezelfde gebruiksmogelijkheden. Zo tik je op internet bijvoorbeeld het 16 cijferige kaartnummer in, nadat je Mastercard of Visacard creditcard hebt geselecteerd. En betaal je dus met je debitcard alsof je een creditcard in handen hebt.

Openbank Mastercard virtuele Debitcards heb je binnen 1 minuut in je mailbox

De Openbank virtuele debitcards heb je binnen 1 minuut in je mailbox.
Als je een internetkaart bestelt dan heb je de debitcard zelfs binnen 1 minuut in je mailbox. Het voordeel hiervan is dat je Google pay of Apple pay direct aan de digitale debitcard kan koppelen. Zo heb je in wezen de mogelijkheden van een fysieke creditcard in handen.  Voor meer informatie klik je hier.

Debitcardontvangen

Met Spoed een Viabuy debitcard ontvangen

Goed nieuws is dat je de fysieke Viabuy prepaid creditcard binnen 2 dagen in huis hebt.
Je zal je misschien afvragen hoe dat kan. De reden is heel simpel: De Viabuy debitcard is een vooraf oplaadbare betaalkaart, waarbij je van tevoren geld op de kaart moet storten, voordat je er een uitgave mee kan doen. Hierdoor is BKR controle niet aan de orde. Omdat je geen lening aangaat, zoals bij een creditcard waarbij je achteraf de rekening krijgt, hierdoor heb je zelf een uitstekend overzicht over je financiën.
Een debitcard kan je gebruiken alsof het een creditcard is (zolang er voldoende saldo op de kaart staat).

Vraag met spoed je Viabuy debitcard aan en ontvang hem binnen 24 uur

Virtuele en Fysieke persoonlijke debitcards van N26

N26 een grote Duitse internetbank biedt ook debitcards aan, in virtuele en in Fysieke vorm. De virtuele debitcards werken exact hetzelfde als die van Openbank, en die heb je tevens binnen een minuut in je mailbox. Daarnaast bieden de fysieke debitcards allerlei extra's, zoals een reisverzekering, of een ongevallenverzekering voor als je in het buitenland bent en er overkomt je iets. Ook 360 dagen aankoopgarantie is aan de orde net zoals dat bij de Metal debitcard van Openbank het geval is.

Zakelijke debetcards in Virtuele en Fysieke vorm

Ook de zakelijke debitcards hebben we in virtuele en in fysieke vorm. De zakelijke debicards hebben dezelfde gebruiksmogelijkheden als de fysieke debitcards, maar ook als de creditcards. En zoals we weten sluit je met een zakelijke creditcard een geldlening af. Dit is iets wat steeds meer ondernemers niet meer willen. En daarom zijn ze zo bij met de huidige zakelijke debitcardsystemen, waarvan er steeds meer op de markt komen. In deze blog vertellen we je meer over die mogelijkheden.

Zakelijke debitcardsystemen

De zakelijke debitcardsystemen hebben hetzelfde principe. Het gaat er vooral om dat er geen geld wordt geleend voor de onderneming, maar ook dat de geldstroom, de uitgaven die voor het bedrijf gedaan moeten worden, zo soepel mogelijk verlopen. Dit gaat zeer eenvoudig via het centrale debitcard beheersysteem. Van hieruit maakt de directeur van het bedrijf, of een specifiek voor dit doel aangewezen functionaris virtuele debitcards aan voor de individuele werknemers, of voor een specifiek doel, zoals een team of bepaalde maandelijkse incasso's. Voor meer info klik je hier

Reacties
Categorieën