Winnen doe je bij de postcodeloterij

Wie kent de leus niet “winnen doe je bij de postcodeloterij” . Deze vlieger gaat lang niet voor iedereen op. Een artikel in het AD viel me op. Een Limburger speelde automatisch mee maar het te incasseren bedrag kon niet van zijn bankrekening worden afgeschreven en zo liep die persoon miljoenen mis. Via de rechter eiste de gedupeerde 2 miljoen, maar de rechter gaf hem ongelijk. Zo zie je maar, waar ik regelmatig in mijn blogs voor waarschuw: Ga goed met je geld om. Neem de nodige maatregelen. Doe dat op dusdanige wijze dat je geen geld leent en hou goed overzicht in al je geldzaken en het zal je goed gaan.

Rood staan is niet nodig!

Rood staan kan je altijd voorkomen. Je moet er wel je best voor doen. Als je maar geld uit blijft geven, bijvoorbeeld door er lustig op los te pinnen of door je creditcard te blijven gebruiken, terwijl je weet dat het mis kan gaan. Dit komt doordat je het financiële overzicht snel kwijtraakt, doordat je van tevoren niet goed nadenkt, voordat je een uitgave gaat doen. Zo ben je dus niet goed bezig en zo kan het jou ook overkomen dat je een mooie loterijprijs misloopt.

Voorkom roodstand met een debitcard

Zoals je inmiddels wel zal weten kan je roodstand voorkomen met een debitcard. Een debitcard is namelijk een vooraf oolaadbare creditcard. Met deze kaart kan je hetzelfde doen als met een creditcard. Maar dan wel met het grote voordeel dat je met een debitcard geen geld leent, en er wordt dus ook geen BKR controle uitgevoerd. Dit betekent dat je altijd wordt geaccepteerd voor een debitcard.
Je hebt de debitcard dus ook razendsnel in huis.
Om te bestellen klik je hier

Over de schrijver
Jos is een gedreven man. Al zijn hele leven lang hebben geldzaken zijn interesse. Alle ontwikkelingen op geldgebied volgt hij van jongs af aan. Hij vindt de debitcard een goed product, omdat het veel mensen kan helpen op financieel gebied. Eerlijkheid en service staan bij hem voorop.
Reactie plaatsen